Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yapı Kredi ve Akbank Avalanche İş Birliklerine Dair Detayları Açıkladı

Avalanche Türk bankacılık sektörünün önde gelen bankaları Akbank ve Yapı Kredi ile peşpeşe duyurduğu iş birliklerine dair detaylar Akbank ve Yapı Kredi Bankası tarafından açıklandı.

Yapı Kredi Fast FRWRD

Yapı Kredi, Avalanche iş birliği ile başlattığı DeFi, kripto varlıklar, metaverse ve cüzdan teknolojileri gibi blockchain üzerine ürün ve hizmet geliştiren girişimlere destek olmak için oluşturduğu, Yapı Kredi Fast FRWRD Hızlandırma programının detaylarını açıkladı.

Sitede belirtilen kriterlere göre programın, blockchain teknolojileri üzerine çalışan, MVP (erken erişim) ürününü geliştiren veya geliştirme sürecini tamamlamış, global pazarlara açılmayı hedefleyen, yenilikçi ve ölçeklenebilir iş modeline sahip, hızlı büyüme hedefleri olan bütün proje ve ekiplere uygun olduğu belirtildi.

Program dahilinde bulunan ekip ve projelere, Yapı Kredi ve Koç grubu ile iş birliği fırsatı, teknik altyapı ve iş geliştirme desteği gibi birçok konuda destek verileceği taahhüt edildi.

Son başvuru tarihi 16 Eylül 2022 olan programın başvuru süreci, ön değerlendirme, mülakat ve jüri değerlendirmesinin de içinde bulunduğu 5 aşamadan oluşacağı bilgisine yer verildi.

Akbank ReFi Hackathon

Akbank ise Avalanche teknolojisi kullanarak düzenlediği Akbank ReFi (yenilenebilir finans) Hackathon yarışmasına dair detayları 12 Ağustos itibariyle açıkladı.

30 Eylül ile 2 Ekim tarihleri arasında Sabancı Center’da gerçekleştirilecek yarışmada, ekiplerin 48 saat içerisinde projelerini Avalanche platformu üzerinde geliştirerek en başarılı olmak için yarışacakları bildirildi. Ayrıca birinciliği elde eden ekibin 100.000Tl’lik ödülün de sahibi olacağı bilgisine yer verildi. Yarışmanın ikincilik ve üçüncülük ödülleri ise sırasıyla 60.000 ve 40.000 olarak belirlendi

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!