Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yarım Milyon Dolar Zarar Eden Memecoin Yatırımcısı Pes Etmiyor: Tekrar Aldı

Meme coin yatırımı yüzünden yarım milyon dolardan fazla zarara giren bir yatırımcı, fiyatın yükseleceği beklentisiyle yeniden alım yaptı.

Kripto analitik platformu Lookonchain’in verilerine göre daha önce POPCAT yatırımında 611.000 dolar (yüzde 45) zarar eden bir balina, son iki gün içinde yeniden büyük bir alım yaptı.

Bu yatırımcı, 1,29 milyon dolar değerinde 8.644 SOL harcayarak 1,3 milyon POPCAT tokenini 1 dolar fiyatından satın aldı. Şimdi merak konusu, bu balinanın $POPCAT yatırımıyla bu kez kâr edip edemeyeceği.

Popcat (POPCAT), viral bir internet meme’inden esinlenen bir kripto para projesi. Görselde ağız hareketleriyle komik bir etki yaratan Oatmeal adlı kısa tüylü bir kedi yer alıyor. Bu meme, kullanıcıların kedinin ağzını açıp kapatmak için tıkladığı ve ulusal sıralamalarına katkıda bulunduğu popüler bir oyuna dönüştü.

Görselin popülaritesi, Solana blockchain’i üzerinde topluluk odaklı ve spekülasyonla desteklenen bir meme coin’in yaratılmasına yol açtı.

Yatırımcıların ilgisini çeken POPCAT, içerdiği eğlenceli unsurlarla değer kazanırken, içsel bir değer taşımıyor ve daha çok topluluk katılımına dayanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!