Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yatırım Uzmanı: Şimdiden Bitcoin Biriktirmeye Başlayın

Morgan Creek Capital CEO’su Mark Yusko kısa süre önce CNBC’nin Fast Money programına katıldı. Kripto para dünyasındaki güncel gelişmeleri değerlendiren Yusko, buna ek olarak yatırımcılara şimdiden BTC biriktirmeyi önerdi.

Bitcoin Güçleniyor

Bitcoin’in geçtiğimiz son birkaç yıl içerisinde sergilediği performansı değerlendiren Yusko, BTC’nin temellerinin gayet sağlam olduğunu vurguluyor:

Şu anda Bitcoin piyasasının en güzel yanı piyasanın temelleridir. Piyasanın temeli gitgide güçleniyor, Bitcoin kullanımı gitgide artıyor, BTC cüzdanlarının sayısı artıyor, BTC işlemlerinin sayısı artıyor.

Küresel Gelişmeler

Mark Yusko’ya göre Bitcoin’in bu kadar hızlı bir şekilde büyüyor olmasında küresel gelişmelerin de etkisi var.

Büyük merkez bankalarının politikalarını yorumlayan Yusko günümüzde hem ABD’nin hem Çin’in faiz oranlarını düşürdüğünü, merkez bankalarının gitgide daha fazla para basmaya başladıklarını vurguluyor. Kendisinin görüşlerine göre bunlar Bitcoin için olumlu sayılabilecek gelişmeler.

Yusko Bitcoin’in bu gibi gelişmeler ve halving (blok ödülünün yarılanması) sayesinde büyümeye devam edeceğine inanıyor. Kendisi bu yüzden yatırımcılara her fırsatta satoshi almayı ve böylece BTC biriktirmeyi öneriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment