Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yeni Açılan Kripto Para Cüzdanı İki Altcoin İçin Binance’den Yüklü Alım Yaptı!

Yeni bir kripto para cüzdanı Storj (STORJ) ve Aave (AAVE) üzerinde gerçekleştirdiği on milyonlarca dolarlık işlemle dikkat çekti.

Henüz 24 saat önce oluşturulan bir cüzdan on milyonlarca dolar değerinde Storj ve Aave’yi kripto para borsası Binance’den kendi adresine çekti. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 19 Kasım günü harekete geçen balinanın işlemleri 20 Kasım’a kadar uzandı.

Söz konusu kripto para balinası 19 ve 20 Kasım tarihlerinde parça parça bir dizi işlem aracılığıyla Binance’den 13,43 milyon dolar değerinde 19 milyon adet STORJ ve 4,3 milyon dolar değerinde 48.534 AAVE çekti.

DeBank verilerine bakıldığında söz konusu cüzdanın bu yatırımlar için açıldığı ve bundan önce herhangi bir işlem yapılmadığı anlaşıldı. Balinanın kısa süre içerisinde STORJ ve AAVE üzerinde bu denli büyük yatırımlar yapması yükseliş beklentisi olarak yorumlandı.

CoinGecko verilerine göre son STORJ son 24 saat içerisinde %5 yükselirken AAVE ise %3,9 yükseldi. STORJ yazım esnasında 0,742, AAVE ise 92,41 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!