Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yeni Bağış Projesi Slothana Rekor Fon Topladı! Sıradaki SLERF SLOTH Coin Mi?

Solana tabanlı yeni bir meme coin projesi olan Slothana, kripto dünyasına yaptığı hızlı giriş ile adından söz ettiriyor. Sıradaki SLERF olabileceği yönündeki iddialarla güçlenen SLOTH coin, Solana ağındaki meme coin çılgınlığının yeni üyesi olarak karşımıza çıkıyor. 

BOME ve SLERF’in izinden giderek bağış yoluyla yatırımcı toplayan Slothana’da toplanan fonlar daha ilk günden 600 bin doları aşıyor. Gelin hep birlikte yeni Solana tabanlı Slothana coin projesini inceleyelim. 

Slothana (SLOTH) Nedir?

Solana ağındaki meme coin çılgınlığı hızla devam ediyor. Ethereum katili olarak bilinen Solana ağında inşa edilen son meme coin projelerinden biri olan Slothana, ilham aldığı karakter tembelhayvan gibi tembellik vurgusuyla karşımıza çıkıyor. 

SLOTH sembolü ile kripto dünyasına katılan Slothana coin satın almak için yatırımcılar bir ön satış etkinliğine katılmıyor. Genellikle gerçekleştirilen aşamalı ön satış etkinliklerinin aksine Slothana coin, bağış yoluyla fon topluyor. 

Meme coin denilince akla gelen en popüler son projelerden olan SLERF ve BOME’nin ayak izlerini takip eden Slothana, herhangi bir zamanlayıcı veya fiyatlandırma katmanı barındırmıyor. Benzersiz bir kitlesel fonlama modeli kullanan proje, seleflerinin stratejisiyle yatırımcılarla buluşuyor. 

SLERF gibi zirvedeyken 24 saatlik işlem hacmi 2 milyar doları aşan projeleri ilham alan SLOTH coin, 9-5 çalışmaktan yorulan ofis tembellerini hedefliyor. Birkaç saat içerisinde 600 bin dolar civarında fon toplamayı başaran SLOTH, katılımcıları masa başında çalıştıkları işlerden kurtarmayı vadediyor. 

Slothana Projesine Katılmak İçin Bilmeniz Gerekenler

Solana ağında inşa edilen Slothana coin satın almak için yatırımcıların yalnızca proje sayfasına girmesi gerekiyor. Sayfada yer alan bir kripto cüzdana belirlenen miktarda para göndererek Slothana coin satın alınabiliyor. 

Slothana proje sayfası bile tembellik vurgusunda bulunuyor. Sadece ana sayfadan oluşan proje sayfasında 4 adet bilgi satırı bulunuyor:

İlk satırda yatırımcılar, SOL göndermeleri gereken kripto cüzdan adresini görüyor. İkinci satırda yatırımcılara airdrop dağıtımı için beklemeleri gerektiği belirtiliyor. 

Proje sayfasında göre 1 SOL ile 10 bin Slothana coin satın almak mümkün oluyor. Belirlenen adrese 1 SOL gönderen yatırımcıların cüzdanına 10 bin SLOTH coin transfer ediliyor. Airdrop etkinliği şeklinde dağıtılan SLOTH coin’de herhangi bir token talep dönemi veya bekleme süresi söz konusu olmuyor. 

Son satıra göre toplanan fonlar ise 600 bin civarında gerçekleşiyor ve dakikalar geçtikçe artmaya devam ediyor. Yatırımcılar Slothana coin’e yatırım yapmak için merkezi bir borsadan değil Phantom gibi bir cüzdan kullanarak SOL göndermesi gerekiyor. 

Yatırımcılardan beklenen tek şey ise SLOTH coin Twitter hesabını takip etmek ve projeye daha fazla katılımcı çekmek oluyor.

SLOTH Yeni SLERF Olabilir Mi?

SLOTH coin mekanizması, sansasyon yaratan BOME ve SLERF coin’leri hatırlatıyor. Tokenlerin yanlışlıkla yakıldığı SLERF olayının kazara olduğu düşünülse de bazı analistler bunun zekice bir pazarlama hamlesi olduğuna inanıyor. 

SLERF coin’in tüm zamanların en yüksek seviyesinden önemli ölçüde gerilemesine rağmen yüzde 2839 oranında arttığı biliniyor. Tüm zamanların en yüksek yatırım getirisi yüzde 5 bini aşan SLERF coin, SLOTH coin’in gerisinde kalacak söylentileri dolaşıyor.

SLOTH coin ile ilgili diğer söylentilere bakarsak karşımıza SMOG token çıkıyor. SLOTH coin projesini yürüten ekibin, bir başka Solana tabanlı meme coin olan ve listelendikten sonra adeta aya çıkan SMOG ekibiyle bağlantılı olduğu iddia ediliyor. 

Meme Coin Çılgınlığının Yeni Oyuncusu Slothana

Kripto dünyasına giren ve hızla gelir elde etmek isteyen yatırımcılar, genellikle meme coin projelerini tercih ediyor. Viral olan meme coin projelerinin yatırımcılarını ne kadar kısa sürede ne kadar çok zengin ettiği herkes tarafından biliniyor. 

Kripto meraklıları, viral popülerlik yakalayan, komik olan, pazarlama becerileri yüksek bir ekip tarafından geliştirilen ve sözleşme denetimi yapılmış meme coin projelerine yöneliyor. 

Slothana projesi, bu saydığımız tüm gereklilikleri yerine getiriyor gibi görünüyor. Henüz alım satıma açılmış olmasa da SLOTH coin’e yapılan yatırımların hızla artması, kripto topluluğunun projeye olan güveninin bir işareti olarak yorumlanıyor. 

SLOTH coin ekibinin seçtiği Solana ağı, pek çok meme coin projesi için vazgeçilmez bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Ethereum’u gölgede bırakan hızı ve verimliliği ile Solana, SLOTH gibi hızlı kazanç sağlamak isteyen meme coin projelerinin tercihi oluyor. 

Diğer taraftan Ethereum doğrulayıcılarına yeni bir meme coin alım satımı yapmak için 50 dolar ücret ödemeyi kimse istemiyor. Solana’nın hem meme coin yaratıcıları hem de yatırımcılar için sunduğu ekosistem, çok daha avantajlı görünüyor.

Slothana, Ethereum katili Solana blok zincirinin meşguliyetini epey artırıyor; çünkü oldukça yoğun bir talep görüyor. Birkaç saat içerisinde 600 bin dolar fon toplamayı başaran proje, tembelliği kullanarak gelir elde etmek isteyen ofis tembeli yatırımcıları bekliyor.

BOME ve SLERF trenini kaçıran yatırımcılar, SLOTH coin ile kayıpları telafi etme imkanı buluyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!