Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yeni Zelanda Finansal Regülatörü, Kripto Para Klon Firmasına Karşı Uyardı ve Listesini Güncelledi

Russ Horn ”Gerçek Olamayacak Kadar İyi Fırsatlar Sunuyor”

Kendisini bir döviz platformu uzmanı olarak tanıtan Russ Horn, www.russhorn.com isimli internet sitesinden müşterilerine ulaşmakta ve iddialara göre onları dolandırmakta. İnternet sayfasına bakıldığında, Horn’un size döviz alım satımı ile binlerce dolar kazanabileceğinizi gösteren altı adımlık bir formül içeren kitap teklif ettiği görülebilir. Ancak, sayfanın sonuna doğru gittiğinizde, kitabın aslında ”bedava” veya ”hediye” olmadığı ve bunun fiyatının kargo dahil 4.97 dolar olduğunu göreceksiniz. Finansal regülatör de aynı detayı görmüş olacak ki, Russ Horn artık kara listeye dahil edilen isimlerden birisi oldu. Kitabı okuduktan sonra bunun size uygun bir eser olmadığınızı düşündüğünüzde ise, Horn size tam iade teklif ediyor ve şema temel olarak sorunsuz gibi gözüküyor.

Ancak bir çok dolandırıcılık sitesinde olduğu gibi, bunda da dizayn konusunda eksiklikler ve vaatler konusunda fazlalıklar mevcut. Sitenin belirli kısımlarında ”En Çılgın Garanti” veya ”Yasal Olarak Döviz Piyasalarını Nasıl Aldatıp, Gerçek Anlamda Cebinizi Nakitle Doldurmanın Yollarını Keşfedin” gibi ifadelere de rastlanmakta.

FMA özellikle bu tip ”doğru olamayacak kadar güzel fırsatlar” sunan sitelere karşı, vatandaşların dikkatli olmasını tembih etmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment