Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

YouTuber Jake Paul 100 Dolardan Bitcoin Aldığını Açıkladı

YouTuber Jake Paul, 16 yaşındayken 100 dolardan bitcoin aldığını açıkladı. Paul, bitcoin’in yanı sıra Dogecoin de alıyor.

20 milyonu aşkın takipçisi olan ve YouTuber olmanın yanı sıra profesyonel boksörlük yapan Jake Paul, 2013 yılında video paylaşım uygulaması olan Vine ile yaptığı anlaşmadan elde ettiği gelirle bitcoin aldı. Paul, 8 yıldır elinde tuttuğu bitcoin’in 46 bin dolar ettiğini söyledi. Bitcoin açıklamasının yanı sıra, Elon Musk ile sıklıkla gündeme gelen Dogecoin için de bazı yorumlar yaptı.

Dogecoin’e ilgisi var

Jake Paul, Twitter hesabında Dogecoin için olumlu açıklamalarda bulundu. DOGE’yi bitcoin’in küçük kardeşi olarak nitelendiren Paul, her iki kripto paranın aynı düzeyde potansiyele sahip olduğuna inanıyor. Bu yorumuyla tepki çeken YouTuber, birçok kullanıcıdan eleştiri aldı. Eleştirenlerin buluştuğu ortak payda ise BTC sınırlı arza sahipken DOGE’nin sınırsız arzının bulunması oldu.

900 bin takipçili YouTube kanalı Nerd City, Jake’in bu yorumu karşısında şunları yazdı:

“BTC enflasyondan korunmak içindir, DOGE ise yapısı gereği enflasyonisttir. DOGE’yi trade edersin, tutmazsın.”

“DOGE 2 dolar olabilir”

Jake Paul, Ben Phillips ile yaptığı telefon görüşmesinde DOGE’nin birkaç ay içinde 2 dolara kadar çıkabileceğini söyledi. Phillips’in bu açıklamayı paylaştığını gören Jake, “Ay’a ilk Neil Armstrong çıktı, sırada DOGE var.” dedi ve hodler olduğunu söyledi.

Twitter’daki son paylaşımında ise Tron (TRX) için mesaj verdi.

bitcoin-youtuber

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!