Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ZachXBT: Bu Fenomene Dikkat Edin! Memecoin Arzlarını Kontrol Ediyor

Kripto dünyasında tanınan on-chain dedektifi ZachXBT, memecoin destekçisi Murad Mahmudov’a ait olduğunu iddia ettiği 11 Ethereum ve Solana cüzdanını açıkladı. Bu cüzdanların 24 milyon dolardan fazla değere sahip olduğu belirtiliyor.

ZachXBT, Mahmudov’un cüzdanlarını Ethereum ağında aynı kaynaktan fonlanan cüzdanlar olmaları ve bu cüzdanların içeriklerinin Mahmudov’un yaptığı paylaşımlarla uyumlu olması nedeniyle tespit ettiğini iddia etti. Ayrıca, bu cüzdanları topluluğun Mahmudov’un gelecekteki faaliyetlerini izleyebilmesi için açıkladığını ifade etti.

ZachXBT, “Murad, binlerce takipçisine küçük çaplı memecoinlerle ilgili çok cesur tahminlerde bulunuyor ve bunların arzlarını kontrol ediyor” diyerek Mahmudov’un piyasadaki etkisini eleştirdi. Ayrıca, yatırımcıların daha bilinçli kararlar verebilmeleri için bu bilgilerin önemli olduğunu vurguladı.

Uzun süredir memecoinleri tanıtıyor

Popüler ismin dikkat çektiği bir olayda, Mahmudov’un 16 Temmuz’da MINI coinlerinden 449.886 dolar değerinde satın alım yaptığını ve bunun ardından bir saat içinde, cüzdanındaki arzın yüzde 1’ini elde ettiğini belirten bir paylaşım yaptığını öne sürdü. Ayrıca, Solana adresleri için sürekli olarak deBridge kullanımına ve bu cüzdanların STFX takım adresine bağlı olmasına dikkat çekti. Mahmudov, kısa vadeli varlık yönetimi için DeFi ve SocialFi protokolü olan STFX’in yatırımcıları arasında yer alıyor.

Mahmudov, daha önce Adaptive Capital’in baş bilgi sorumlusu olarak görev yapmıştı. Ancak bu kripto hedge fonu, 2020 yılı Mart ayında yaşanan genel piyasa düşüşüyle birlikte çökmüştü. O zamandan beri Mahmudovi memecoinleri savunarak büyük bir takipçi kitlesi oluşturdu ve takipçilerine kendi memecoin seçimlerini paylaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!