Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist Greenspan: BTC’nin Yükselişi Japonya veya Güney Kore Kaynaklı

Lider kripto para birimi Bitcoin geçtiğimiz 2 Nisan tarihinde sabah saatlerine doğru inanılmaz bir yükseliş yaşadı ve bazı kripto para borsalarında 5.000 dolar bandına kadar çıktı. Kripto para yatırımcıları ise bu ani yükselişin sebebini bulmakta hala zorlanmakta ve bazıları bunun sebebinin Finance Magnates kaynağının yaptığı 1 Nisan şakası odaklı ”SEC, Bitcoin ETF’sini onayladı” olduğunu düşünürken, diğerleri ise gizemli bir alıcının bunlara neden olduğunu ifade etmekte.

Bitcoin ve diğer kripto para birimleri geleneksel finans ürünlerinden farklı olarak 7/24 işlem görebilmekte ve bu durum yapılan işlemin bulunmasını çok daha zorlaştırmakta. Ünlü finans firması eToro’nun analisti Mati Greenspan ise geçtiğimiz günlerde yaşanan pump olayının Asya kripto para piyasası kaynaklı olabileceğini düşünmekte.

Greenspan konu hakkında attığı bir tweet içerisinde zaman dilimine göre bunun Japonya veya Güney Kore kaynaklı olabileceğini vurguladı.

”New York uykuda, Avrupa gözlerini yeni açıyor. Bu, Asya piyasasının trading zamanı.”

Bitcoin’in dün yaşadığı yükseliş bugün de etkisini devam ettirmekte ve BTC basın saatine göre 4.900 dolar sınırının üzerinden kendisin alıcı buluyor. Bitcoin’in yanı sıra Bitcoin Cash de %30 ve üzeri artış ile geri dönme sinyalleri vermekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment