Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roger Ver: Bitcoin Cash Bitcoin’den Daha İyi

Roger Ver kısa süre önce yaptığı açıklamalarla Bitcoin ve Bitcoin Cash arasındaki tartışmayı yeniden alevlendirdi ve Bitcoin Cash’in çok daha iyi olduğunu iddia etti.

Bitcoin.com’un kurucusu olan ve kripto para sektöründeki çarpıcı yorumlarıyla ön plana çıkan Roger Ver kısa süre önce Bitcoin ve Bitcoin Cash arasındaki farklarla ilgili yeni yorumlar yaptı.

Ver yaptığı bu açıklamalarda başlıca Japonya’daki gelişmelere odaklandı. Japonya’da Bitcoin Cash kabul eden şirketlerin ve genel olarak ticari kurumların sayısında kayda değer bir artış olduğunu vurgulayan Ver, bu gelişmenin Bitcoin Cash için son derece olumlu olduğunu düşünüyor.

Pek çok Bitcoin Cash (BCH) destekçisi BCH’nin genel olarak işlem hızı, işlem maliyeti gibi alanlarda Bitcoin’den çok daha iyi olduğunu öne sürüyor. Bu görüşe katılan Roger Ver, Bitcoin Cash’in hızla büyümeye devam ettiğini belirtiyor.

Bitcoin Cash’in özellikle birkaç Asya ülkesinde epey popüler olduğu biliniyor. AMBCrypto gibi kaynaklara göre Bitcoin Cash özellikle Japonya’nın en popüler kripto paralarından biri durumunda. Japonya ayrıca Bitcoin Cash’in en çok kullanıldığı üçüncü ülke olarak gösteriliyor.

Bitcoin Cash’in Japonya’daki popülerliğine dikkat çeken Roger Ver; ülkede Bitcoin Cash kabul eden mağaza sayısının Bitcoin kabul eden mağaza sayısından daha fazla olduğunu hatırlattı ve bu iki koin arasındaki tartışmayı yeniden alevlendirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment