Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

”Tarihteki En Büyük Kripto Para Düellosunda” Nouriel Roubini’nin Rakibinden İddialı Sözler!

Kripto para sektörünün ‘azılı düşmanlarından’ birisi olarak kendisine yer edinmiş ünlü ekonomist Nouriel Roubini, kripto para analisti Tone Vays ile yaptığı düello sonrası bu sefer karşısına dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisinin CEO’sunu aldı.

BitMEX kripto para borsasının CEO’su Arthur Hayes, resmi Twitter hesabından attığı bir tweet ile tartışmaya katılacağını onayladı ve 3 Temmuz tarihinde yapılacak olan 2019 Asia Blockchain Summit etkinliğinde Nouriel Roubini ile ”yeri sileceğini” iddia etti.

İkili arasındaki tartışma ”kripto para tarihindeki en büyük söz düellosu” olarak tanıtılmakta ve Hayes şimdiden oldukça sert ve iddialı konuşmaya başladı.

”Bu mankafa ile yerleri sileceğim!”

Roubini ise ünlü ABD krizini tahmin eden nadir ekonomistlerden birisi olmanın yanı sıra hem Bitcoin hem de blockchain konusunda engin tecrübelere ve bilgiye sahip. Bitcoin’in ”Kuzey Kore yönetiminden daha merkezi” olduğunu iddia eden Roubini ve kripto para sektörünün lider isimlerinden birisi olan Hayes’in karşı karşıya gelmesi kesinlikle hararetli bir tartışma yaratacaktır.

Bunun yanı sıra kripto para sektörünün başka bir eleştirmeni olan Warren Buffett yakın bir tarihte Justin Sun ve Charlie Lee ile yemek yiyecek ve bu etkinlik de oldukça merak uyandırıcı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment