Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitfinex’in LEO Token’inden Sürpriz Hamle!

New York Başsavcılık Ofisi’nin dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi konumundaki Bitfinex‘i sert bir kararla gündeme getirmesinin üzerinden henüz iki ay bile geçmedi ve Bitfinex yaralarını çabucak sardı.

Bitfinex’in LEO’su Yükselişte

Başsavcılık, Bitfinex’in 850 milyon dolarlık zararını aynı yönetim kuruluna sahip olduğu Tether’in rezervleri ile kapattığını ifade etmiş ve iki kurum arasında bundan sonraki bütün değişimleri durdurmuştu. Bitfinex kripto para borsası da bu açığı kapatmak için 1 milyar dolar toplamayı hedeflediği LEO token’inin IEO’sunu gerçekleştirdi ve hedefine çok kolay bir şekilde ulaştı.


UNUS SED LEO isimli kripto para CoinMarketCap’in gerçek zamanlı piyasa verilerini aktif etmesi sonrası bir anda 1.8 milyar dolarlık toplam piyasa değerine ulaştı ve kripto para dünyasına en büyük 13. kripto para olarak giriş yaptı.

LEO basın saatine göre Monero gibi köklü kripto para birimlerini de geçerek en büyük 13. kripto para birimi konumuna yükseldi ve 1.84 dolardan işlem görmekte. LEO’yu geçmeyi başaran tek borsa kökenli kripto para birimi ise Binance’nin Binance Coin’i olarak öne çıkıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment