Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Artık WhatsApp İle Bitcoin Göndermek Mümkün!

Lider kripto para birimi Bitcoin ilk piyasaya çıktığı günden bu yana inanılmaz bir büyüme ve gelişme kaydetti. Fiyat açısından değerini katbekat arttırmayı başaran BTC, buna ek olarak altyapı ve çeşitli ürünler konusunda da ciddi bir gelişim sergiledi.

Zulu Republic tarafından 19 Mayıs tarihinde yayınlanan ve BTC’nin artık WhatsApp mesajlaşma uygulamasını kullanarak gönderilebileceğini ifade eden tweet de bu gelişmenin bir kanıtı olarak görülebilir.

Kullanıcıların popüler mesajlaşma uygulaması üzerinden BTC göndermek için yapmaları gereken tek şey Lite.IM WhatsApp botunu eklemek ve ekrandaki yanıtları takip etmek. Kullanıcılar BTC’nin yanı sıra Litecoin, Ethereum ve platformun kendi token’i ZTX de alıp gönderebilme imkanına sahipler.

 

Send and Receive Bitcoin via WhatsApp

Zulu daha önce de sadece kısa mesaj kullanarak buradan verilen komutlar aracılığıyla Bitcoin gönderebilme imkanı ile gündeme gelmişti. Bitcoin, Blockstream’in sunduğu uydu hizmeti sayesinde artık internetsiz ortamlarda bile gönderilebilirken, WhatsApp üzerinden BTC alıp göndermek de kesinlikle önemli bir gelişme olarak tarihe geçecektir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment