Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

1 Doların Altındaki Geleceği Parlak Ucuz Coinler

Kripto para yatırımcılarının piyasadaki fiyat hareketlerinden yararlanmak istemesi bu dünyanın en genelgeçer kurallarından biri olarak kabul ediliyor. Volatiliteyi lehine kullanmak isteyen yatırımcılar, gelecek vadeden düşük fiyatlı kripto para birimlerine yatırım yapmak için sürekli araştırma yapıyor.

Küçük yatırımcılar kadar balinaların da ilgisini çeken projeler genellikle 1 doların altında oluyor. Kısa sürede katlanarak yatırımcısını deyim yerindeyse bir gecede zengin edecek proje arayışı hiç durmadan devam ediyor. 

Yatırımcıların en çok ilgisini çeken 1 dolar altındaki geleceği parlak ucuz coinler arasında şüphesiz ön satış coinleri büyük alan kaplıyor. Borsa listelemeleri öncesinde indirimli fiyatlardan yatırım yapma şansı sunan bu kripto para birimleri, pek çok kripto meraklısının radarına takılıyor.

Son dönemlerde gerçekleştirdiği başarılı ön satış etkinlikleri ile en çok dikkat çeken 1 dolar altı ucuz coinler arasında 6 blok zincirli kripto projesi Dogeverse, AR ve VR dünyasını yerinden oynatmaya gelen 5thScape ve ofis tembellerini bir gecede milyoner yapmak isteyen Slothana isimleri üst sıralarda yer alıyor. 

Çok Zincirli Dogeverse 2 Haftada 9,5 Milyon Doları Aştı

Kripto ekosisteminin en büyük 6 blok zincirini bir araya getirmeyi amaçlayan Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcı sayısı hızla artıyor. 1 dolar altı ucuz coinler listesinde dikkat çeken isimlerden biri olan Dogeverse, ilk gerçek çok zincirli kripto projesi olmak için kolları sıvıyor. 

Dogeverse token, ilk katman olarak şeffaflığı ve güvenliği ile bilinen Ethereum ağını kullanıyor. Bu ekosisteme, BNB Akıllı Zinciri, Solana, Avalanche, Polygon ve Base ağlarının da eklenmesi amaçlanıyor. 

Dogeverse token sahipleri, bu ağlar arasında dilediği gibi dolaşarak güvenli bir şekilde zincirler arası işlem yapabiliyor. Tüm ağ bağlantılarının ön satış bitmeden devreye alınması ve satın alınan tokenlerin diğer ağlardan talep edilmesinin de mümkün kılınması planlanıyor.

8 Nisan’da başlayan aşamalı ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılarla buluşan projede toplanan fonlar, 9,5 milyon dolara ulaşarak hızla 10 milyon dolara koşuyor. Staking özelliğiyle pasif gelir elde etme imkanı sunan projede katılımcılar, erken aşamada katılarak daha fazla potansiyel kazanç elde edebiliyor. 

Dogeverse token 1 doların çok altında bir fiyatla satışa sunuluyor. Mevcut aşamada kripto meraklıları, 0,0003 dolara ödeyerek Dogeverse token satın alabiliyor.

AR ve VR Devrimine Hazırlanan 5thScape 6 Milyon Dolara Yaklaştı

Kripto ekosistemini AR ve VR dünyasıyla birleştirmeyi amaçlayan ve benzersiz staking özellikleriyle dikkat çeken 5SCAPE token satın almak isteyen yatırımcılar, 1 dolar altındaki ön satış fiyatlarına ilgi gösteriyor.

Proje, VR içeriklerinin yanı sıra çeşitli oyunlar, kulaklıklar, oyun koltukları ve geliştirici kaynakları da dahil olmak üzere AR ve VR ekosistemi ürünlerini oyuncularla sağlamayı hedefliyor. Ayrıca geliştiriciler, oyun geliştirerek veya 5thScape Geliştirici Merkezi’ne dahil olarak 5SCAPE token kazanma şansı elde ediyor. 

Token sahipleri 5SCAPE evreninde dilediği işlemi yapma imkanı buluyor. 5thScape dijital ürünlerine ücretsiz erişim hakkı da yine token sahiplerinin faydalanacağı ayrıcalıklardan biri oluyor.

12 aşamalı ön satış ile erken dönem yatırımcılarla buluşan 5SCAPE token, indirimli fiyatlarla kripto arenasına çıkıyor. Mevcut aşamada 0,00327 dolardan fiyatlanan Ethereum tabanlı kripto para biriminin borsa listelemelerindeki fiyatının 0,01 dolar olacağı ifade ediliyor. 

Listeleme fiyatıyla bile 1 doların altında kalan 5SCAPE tokeni çok daha ucuza satın almak isteyen yatırımcılar, ETH, MATIC, BNB, USDT veya kart işlemleri kullanarak ön satış etkinliğine dahil olabiliyor.

Slothana Coin Borsa Listelemelerine 7 Günden Az Kaldı

1 dolar altı kripto coin denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Slothana coin satın almak için yatırımcılar son düzlüğe girdi. Proje sayfasında devreye alınan geri sayım aracına göre borsa listelemeleri öncesinde yatırımcıların 7 günden az zamanı bulunuyor. 

Son dönemlerin ünlü meme coin zinciri Solana üzerinde inşa edilen Slothana, 9-5 çalışmaktan yorulan ofis tembellerini hedefliyor. Amacına uygun olarak bir tembel hayvan maskotu ile karşımıza çıkan proje, yatırımcılarını bir gecede zengin etmeyi umuyor. 

Slothana ön satışında herhangi bir aşama bulunmuyor. Sabit fiyatlarla ilerleyen proje, bağış odaklı meme coin projeleri olan SLERF ve BOME gibi bir yol haritası izliyor. Slothana coin satın almak isteyen yatırımcıların yalnızca belirlenen adrese SOL göndermesi gerekiyor.

1 SOL karşılığında yatırımcılar, 10 bin SLOTH coin satın alma imkanı buluyor. SLOTH coin için bir token talebi bile söz konusu olmuyor. Ön satışın bitiminde tüm coinler yatırımcıların cüzdanlarına airdrop şeklinde dağıtılıyor. Yatırımcıların, merkezi bir borsa ile değil Phantom gibi merkeziyetsiz bir cüzdan aracılığıyla SOL gönderimi yapması gerekiyor.  

Şu ana kadar 10 milyon dolardan fazla fon toplamayı başaran SLOTH coin, 1 dolar altından fiyatlanan ucuz coinler listesinde üst sıralarda yer alıyor. BOME ve SLERF projelerinin başarısını yinelemek isteyen proje ekibi, listelemeler için gün sayıyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!