Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

1,2 Milyar Dolarlık Şirketin CEO’su Bitcoin İçin 200 Bin Dolar Tarihi Verdi!

1,2 milyar dolarlık 10T Holdings’in CEO’su Daniel Tapiero, Bitcoin’de 200 bin dolarlık beklentisini ve olası tarihini açıkladı. 

Daniel Tapiero Londra’daki bir dijital varlık zirvesinde, spot Bitcoin ETF’lerin ilgisinin daha da artacağını ve buna paralel olarak halving (yarılanma) ile fiyatta arz şoku yaşanacağını düşünüyor. Tapiero, Bitcoin’in de bu süreçte daha fazla yükseleceğini düşünüyor.

Ünlü CEO The Block’a verdiği demeçte şu ifadeleri kullandı:

Bitcoin’de 200 bin dolara yakın bir fiyatı kolayca görebileceğimizi düşünüyorum. Bu fiyat da bence çılgınca değil.

Fiyatta yaklaşık %200’lük bir yükseliş bekleyen Tapiero, Bitcoin’in mevcut fiyat artışının 2017 boğası ile 2021 boğası arasındaki yükselişe denk olacağını öngörüyor.

CEO ayrıca 2017 boğasın dibinden Bitcoin’in 20 kat artış gösterdiğini mevcut durumda da benzer yükselişle 300 bin doların dahi gelebileceğini söyledi:

Bu fiyatların zamanlamasını bilmek çok zor. Genel olarak 18 ila 24 ay içerisinde bu fiyatlara erişebileceğimizi düşünüyorum. Ancak daha da erken olabilir.

Ethereum ETF onayı yüksek ihtimal

Ethereum ETF başvurularına yönelik de açıklama yapan CEO, onay ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu söyledi.

Solana’nın piyasanın genelinden iyi performans gösterdiğine değinen CEO, on-chain verilerde bir patlama olduğunu ve bunların meme coin sayesinde tetiklediğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!