Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

12 Yaşındayken Bitcoin Aldı ve Milyoner Oldu!

Erik Finman bundan yıllar önce, 12 yaşındayken Bitcoin’e yatırım yaptı ve aradan geçen birkaç yılın ardından milyoner olmayı başardı.

Bitcoin’e epey genç bir yaşta yatırım yapan Finman yıllar boyunca bu yatırımını düzenli olarak takip etti ve servetini katladı.

Finman’ın Hikayesi

Finman günümüzde kripto para dünyasının en ünlü yatırımcılarından biri olarak görülüyor. Kendisi tamamen tesadüf eseri Bitcoin’den haberdar olup ilk yatırımını 12 yaşında yaptı.

Konu hakkında Cheddar’a özel bir röportaj veren Finman Bitcoin’in ismini ilk kez bir protesto sırasında duyduğunu söylüyor. Kendisinin anlattığına göre 2008’de yaşanan ekonomik kriz sonrasında abisi kendisini bir protestoya götürmüş ve burada üzerinde Bitcoin tişörtü olan birini görmüş.

Bitcoin’in ismini ilk olarak bu şekilde duyan Finman daha sonra yaptığı araştırmalarla Bitcoin’e ilgi duymaya başlamış.

Nereden Nereye

Finman henüz 12 yaşındayken Bitcoin’e yatırım yaptı ve 1.000 dolar değerinde Bitcoin aldı. Finman bu yatırımı sayesinde dönemin kuruyla neredeyse 100 adet Bitcoin almayı başarmıştı.

İlk yatırımını 2011’de yapan Finman aradan geçen yıllarda bu yatırımını takip etmeyi sürdürdü. Düzenli olarak kripto para ticareti yapan Finman bu süre içerisinde elindeki 100 adet Bitcoin’i 450’ye çıkarmayı başardı.

18 yaşında resmen Bitcoin milyonerleri arasına giren Finman şu anda 20 yaşında. Finman’ın toplam Bitcoin servetinin ise 4.5 milyon dolar civarında olduğu düşünülüyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment