Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist: Bitcoin’deki Durum İç Açıcı Değil, Şubat 2018 Benzeri Bir Düşüş Olabilir

Bitcoin, bir süredir 10 bin dolar bandında işlem görüyor ve analizlerin büyük bir kısmı, bu sürecin aslında ya ciddi bir düşüş ya da ciddi bir yükseliş ile sonuçlanacağını söylüyor.

Bu konuda olumlu düşünen kişilerin ya da fon yöneticilerinin sayısı çok olsa da, aksi yönde görüş bildiren kişilerin sayısı da azımsanmayacak derecede fazla.

İşte o kişilerden birisi olan ve Twitter üzeriden yaptığı Bitcoin analizleri ile kendisine ciddi bir takipçi kitlesi edinmeyi başaran Dave the Wave adlı analist de, olumsuz düşünen bir yapıya sahip. Twitter üzerinden takipçileri ile paylaştığı raporda, Bitcoin’in şu anda ciddi bir sıkışma içinde olduğunu ifade eden başarılı isim, bu durumun da kendisine Şubat 2018’i hatırlattığını vurguladı.

Bilindiği gibi Bitcoin fiyatı, Şubat 2018’de çok ciddi bir düşüş yaşamış ve daha sonra da toparlanmakta uzunca bir süre zorlanmıştı.

Ünlü analist ortaya koyduğu grafikte ise, Bitcoin fiyatının önümüzdeki dönemde 5 bin doların altına kadar inebileceğini ifade etti. Ancak yine de bu analizin yanlış çıkma şansının da olduğunu belirten Dave the WAve, bu sebepten ötürü de yatırımcıları kendi araştırmalarını yapmaları ve kararı ona göre vermeleri konusunda uyardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment