Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Winklevoss Kardeşler, Silvergate Ağına Katıldı

Kripto para sektörünün en önde gelen isimlerinden ikisi olarak da gösterilen Winklevoss kardeşlerin kripto para borsası Gemini, yaptığı açıklama ile kripto para borç verme platformu olan Silvergate ağına katıldıklarını açıkladı.

Gemini’nin katıldığı bu ağ ile b irlikte bundan sonraki süreçte borsanın müşterileri bu platformdan faydalanabilecek.

Geçtiğimiz dönemde kurulan ve birçok kripto para borsasına hizmet vermekte olan bu ağ, aslında büyük de bir kapasiteye sahip oldu. Kripto para borsalarında yer alan müşterilerin yılın her günü rahat bir şekilde dolar işlemi yapmasına da aracılık eden bu platformun, işlem hacimlerinin son dönemde çok ciddi bir şekilde arttığı da görülüyor.

SEN olarak da kısaltılan ağın bir API kodu bulunuyor ve borsalar da bu kodu kullanarak sisteme dahil oluyorlar. Bununla birlikte, ilk olarak 2018 yılının başında kurulan ve hayata geçen bu platform, son dönemde yakaladığı hacim ile de artık sektörde kendini ispat etmeyi başardı.

Silvergate’in bu alanda hizmet verdiği ünlü kripto para borsaları arasında, sektörün yıldızları olarak tanımlanabilecek Coinbase, Bitstamp, Genesis Trading ve Blocktower Capital gibi firmalar da yer alıyor. Gemini de bu ağa katılan son borsa oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment