Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Brave Cüzdanları, Artık ERC 20 Tokenlerini de Destekliyor

Kripto para sektörünün açık kaynak kodlu projeleri noktasında en fazla kullanım alanına sahip olan projelerinden birisi olan Brave, kendini geliştirmeye devam ediyor. Blockchain teknolojisinin ve kripto paraların en güzel kullanım alanlarından birini sunan ve bu yönüyle de sektörde ciddi şekilde takdir edilen tarayıcının sahip olduğu kripto para cüzdanı, bundan sonraki dönemde ERC 20 tokenlerini de destekleyecek.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada söz alan Brave araştırma ve geliştirme birimi yöneticisi Alex Wykoff, şunları söyledi:

”Bu yeni özellikle birlikte artık ETH ve ERC 20 odaklı birçok kripto parayı Brave’in cüzdan kapsama alanına alıyoruz. Bu da aslında bizim uzunca bir süredir üzerinde çalıştığımız önemli bir detay. Bu sayede artık daha fazla müşteriye ulaşmayı amaçlıyoruz.”

Basın açıklamasında aynı zamanda kripto para cüzdanlarının ‘bu alan ile ilgili daha önceden bilgi sahibi olan kişiler’ için daha uygun birer ürün olduğu da ifade edildi.

Wykoff, aynı zamanda yaptığı açıklamada Brave ekibinin şu anda diğer alanlarda da çalışmalar yaptığını açıkladı.

Bilindiği gibi merkezi olmayan bir tarayıcı olan Brave, içerik üreticileri ve kullanıcılarına platformun kripto parası olan BAT cinsinden ödüller veriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment