Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CEEK Arsa Satışının Kayıt Aşaması Başladı: Yüzde 45’lik Artış

15 Temmuzda CEEK City arsa satışına başlayacak olan Metaverse projesi CEEK VR (CEEK) geçtiğimiz hafta %44’lük bir yükseliş performansı sergiledi.

Şu anda CEEK City, bir tiyatro, müzik arenası, spor kompleksi, “hangout” alanı ve daha fazlasını içeren çeşitli sürükleyici VR deneyimlerine ev sahipliği ediyor. CEEK City, gerçek dünyadaki bir şehrin sanal gerçeklik simülasyonudur. CEEK VR’ın, Universal Music iş birliği ile Bon Jovi, Lady Gaga, U2, Sting, Ziggy Marley gibi dünyaca ünlü müzisyenlerin canlı konserlerini bu platforma taşıyabileceği belirtiliyor.

CEEK resmi sitesi üzerinden gerçekleşecek arsa satışının kayıt aşaması başladı. Henüz tam sürümü yayınlanmamış olan ve satın alma detayları paylaşılmayan CEEK City, kullanıcılarına bir ön sürüm ara yüzü ile tanıtımda bulundu.

3 boyutlu olarak tanıtım videosu sunulan CEEK City evreni, piyasadaki diğer metaverse evrenleri arasında iddialı bir görüntü sergiliyor.

Beta aşamasında olan projeye kullanıcılar tarafından oluşan ilk talep yüksek görünüyor. Aynı zamanda büyük NFT markası BAYC (Bored Ape Yatch Club) CEEK City metaverse evreninden arazi satın alımı gerçekleştirdi. Apeswap Jungleverse adı verilen bu arazi, piyasanın büyük oyuncularının da CEEK City üzerinde meraklı olduğunu gösteriyor.

Son beş gün içinde CEEK VR, InvestorsObserver Duyarlılık Skorunda “Aşırı Boğa” derecesi kazandı. Duyarlılık Puanı, CEEK VR’nin son beş gündeki performansını hacim ve fiyat hareketi verilerine göre ölçülmektedir.

Binance Smart Chain üzerinde son 7 günün en çok kazandıran projesi CEEK VR oldu. %44,2’lik yükselişle en yakın rakibi olan DERI’den yaklaşık 2 kat daha iyi bir performans sergiledi. Haber yazıldığı esnada kripto marketin 117. sırasında konumlanan CEEK, 0.26 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!