Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

1,5 Yıllık Düşüş Döneminin Ardından Piyasaya Taze Para Girişi Oluyor!

Güncel verilere göre kripto paralardaki kayda değer yükselişlere paralel olarak piyasaya adeta para akıyor.

Bu yılın başından beri yatırımcılarını mutlu eden bir performans sergileyen kripto para piyasasına para yağıyor. Piyasaya yönelik para girişini analiz eden Matrixport, özellikle 1,5 yıllık düşüşün ardından Tether’in piyasa değerindeki artışın dikkate alınması gerektiğini belirtti.

Verilere göre Tether piyasa değeri eylül ayından bu yana 7 milyar dolar artış gösterdi. Bununla birlikte stablecoin piyasa değeri Mayıs 2022’den bu yana ilk kez büyüme göstererek para akışının boyutunu gözler önüne serdi.

Kripto para piyasasının en büyük stablecoin’i Tether’in piyasa değeri geçtiğimiz ay neredeyse 6milyar dolar artarak 90 milyar dolara yükseldi. Halihazırda 90 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan Tether, tüm zamanların en yüksek seviyesinde (ATH) oturuyor.

Konu hakkında paylaştığı raporda bu yükselişlere dikkat çeken Crypto Is Macro Now bülteninin analisti ve yazarı Noelle Acheson, likidite artışının yatırımcı iştahının yükselişinin bir göstergesi olduğunu vurguladı:

Trend yükseliyor gibi görünüyor, bu da artan yatırımcı ilgisine işaret ettiği için kripto varlıkları için yükseliş olmalıToplam stabilcoin piyasa değeri, görünümün bugün olduğundan çok daha kötü olduğu bu yılın başlarındaki seviyelerin hala çok altında olduğu için henüz erken.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!