Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Kripto Para Borsası Altıncı Yılına Özel Onlarca Ödül Dağıtıyor!

Kripto para borsası CoinEx 6 yaşında: “Kanatlarımızın altındaki rüzgar olan kullanıcılarımıza teşekkür ederiz”

Bu Aralık’ta kıdemli, küresel kripto para borsası CoinEx, kuruluşunun 6. yıl dönümünü kutlayacak. Bu önemli mihenk taşını anmak amacıyla, “Birlikte Güçlüyüz” temalı kutlamalar ve heyecan dolu bir gala düzenleterek CoinEx’in sadakatini ve adanmışlığını ortaya koyacak. CoinEx kullanıcılara kesintisiz destekleri için teşekkür etmek ve geçen yılki yenilikçi çabalarını ve başarılarını göstermek amacıyla çeşitli ödül etkinliklerinin yanı sıra Anniv Trivia, #C-Block1024 Oyun Yarışması, #CoinEx6Raise Sanatsal İçerik Yarışması gibi bir dizi etkinlik düzenleyecektir. 6. Yıl dönümü etkinlikleri yalnızca bir kutlamadan ibaret olmayıp CoinEx ve kullanıcıları için yeni bir devrin başlangıcını ifade etmektedir.

CoinEx kullanıcıların iyi günde kötü günde bağlılığını sürdüren tüm kullanıcılara minnettardır. Yıl dönümü kutlamaları Aralık ayı boyunca gerçekleşecek 12 platform içi etkinliğe ev sahipliği yapacaktır. Sosyal medyada gerçekleştirilecek etkinlikler kullanıcılara yeni etkileşim deneyimleri ve cömert ödülleri sunacaktır. Kutlamalar boyunca CoinEx kullanıcıları her türden sosyal medya ödül etkinliklerine katılabilir; CoinEx’in geleceğini şekillendirmek ve küresel topluluk ile bağlantı kurmak için değerli düşüncelerini paylaşabilir. Katılımcılar özel ürün ve ödül kazanma şansına sahip olacaktır.

Çevrim içi düzenlenecek olan 8 etkinlik hem sosyal medya platformlarını hem de kullanıcı topluluklarını kapsıyor. CoinEx sosyal medyada büyük ödüller sunan interaktif yarışmalar yoluyla kullanıcılarla bir araya gelecek. Kutlamalar 4 Aralık’ta sosyal medyada gerçekleşecek olan #CoinEx6Raise Sanatsal İçerik Yarışması: Sanatını Paylaş etkinliğiyle başlayacak. Kampanya, kullanıcıları resim, fotoğraf, video vb. ile sınırlı olmamak üzere “Raise” temalı sanat eserleri yaratmaya ve paylaşmaya teşvik ediyor. Sanat yarışması, kullanıcıların yaratıcılığını CoinEx’in sonsuz olanaklarını hayal etmeye çağırıyor. CoinEx kullanıcılarıyla olan bağını derinleştirmek ve birlikte paylaşılan anılar oluşturmak için borsa, #RaiseWithCoinEx adlı bir dizi Twitter Spaces tartışmasına ev sahipliği yapacak. Bu etkinlikler kullanıcılara yaklaşmayı, onların görüşlerine uyum sağlamayı ve ihtiyaçlarını anlamayı amaçlayarak CoinEx’in kullanıcıyı ön planda tutan marka felsefesini ortaya koyuyor. Bu sadece interaktif bir deneyim değil, aynı zamanda CoinEx’in 6. yıl dönümü kutlaması için de önemli bir olay.

Kutlamaların eğlence yönünü ortaya koyan topluluk etkinlikleri yalnızca #C-Block1024 oyun yarışmasına değil aynı zamanda kart yarışmalarına de ev sahipliği yapıyor. Yepyeni etkinlikler kullanıcılara eğlenceli bir deneyim yaşatırken CoinEx‘in titizlikle hazırladığı ödülleri kazanma şansı sunuyor. Borsa ayrıca her CoinEx kullanıcısıyla bağlantı kurmak için #RaiseToBoss AMA, #YouRaiseMeUp topluluk etkinliği ve #MeAsCoinExer etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

Yukarıdaki çevrim içi etkinliklere ek olarak CoinEx, resmî web sitesinde #C-Block1024 Oyun Yarışması, Anniv Trivia, vadeli işlem sıralama yarışması ve yeni başlayanlar için hediye paketleri dahil olmak üzere bir dizi yıl dönümü kutlama etkinliği başlatarak kullanıcılara sürpriz yapmaya devam edecek (Daha fazla ayrıntı için CoinEx’in https://www.coinex.com/ adresindeki resmi web sitesini takip edin)

CoinEx bir kripto borsasının ötesinde canlı ve yenilikçi bir topluluktur. Önde gelen kripto para borsalarından biri olan CoinEx, kullanıcıya öncelik veren bir işletme ahlakını takip ederek daha da profesyonel ürünler sunmaya çalışıyor. Gelecekte de CoinEx, ürün ve hizmetlerini kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde geliştirmeye devam edecek. Ancak borsanın temel değerleri değişmeden kalacak: dürüstlük, şeffaflık ve kusursuz kullanıcı deneyimine bağlılık.

CoinEx‘in altıncı yıl dönümü kutlaması yalnızca son altı yıldaki gelişimini sergilemekle kalmıyor, aynı zamanda kullanıcılara altı yıllık yolculuğundaki önemli kilometre taşlarının yanı sıra büyüme sürecine dair canlı bir pencere sunuyor. Geleceğe baktığımızda CoinEx, yeni fırsatları yakalamayı ve zorlukların üstesinden gelmeye devam edecek, kullanıcıları ve ötesi için daha fazla değer yaratmaya çalışacak. Kutlamalar, kullanıcıların kesintisiz desteğine yönelik bir şükran ifadesi ve ortak büyümenin anılması, kullanıcılarla ortak gelişmenin bir kanıtıdır. Tüm CoinEx kullanıcıları ve diğer kripto toplulukları kutlamalara katılmaya ve bu büyük olayı anmaya davetlidir. CoinEx’in kuruluşunun altıncı yıl dönümünü kucaklayarak başarılarının ve gelecekteki ilerlemelerinin sevincini yaşayalım.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!