Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

156 Ülkede Hizmet Veren Denetim Şirketi The Sandbox Arazisi Satın Aldı

156 ülkede bulunan güvenlik ve vergi hizmetleri sunan PwC küresel ağının Hong Kong ayağı, The Sandbox’tan arazi satın alarak metaverse’e giriş yaptı.

The Sandbox geliştiricisi Animoca Brands tarafından 23 Aralık‘ta paylaşılan basın bülteninde PwC Hong Kong bir arazi satın alarak The Sandbox’a giriş yaptığını duyurdu. Atılan bu adım ile PwC, uluslararası arenada kabul görmüş profesyonel hizmet sağlayıcıları arasında The SandBox’a adım atan ilk şirket oldu.

PwC Hong Kong Ortağı William Gee yaptığı açıklamada;

Metaverse, şirketlere sağladığı yeni iş modelleri sayesinde değer yaratmaları için yeni imkanlar sunması yanında, müşterileri ve toplulukları ile iletişim kurmak için yeni yollar oluşturmalarını sağlıyor.  Metaverse’ü kucaklamak isteyen müşterilerimize danışmanlıkta bulunabilmek için deneyimlerimizden yararlanacağız.

ifadelerinde bulundu.

Animoca Brands yaptığı açıklamada, PwC Hong Kong gibi profesyonel şirketlerinin metaverse’ün büyümesinde önemli bir rol oynayabileceği belirtti. Bu şirketlerin ilerleyen dönemlerde Web 3.0 teknolojisinin yarattığı avantajlar hakkında bilgi eksikliği olan şirket ve markaların, gerek duydukları bilgilere erişebilecekleri bir ekosistem oluşturmaya yardımcı olabilecekleri ifadelerinde bulundu.

The Sandbox COO’su Sebastien Borget;

Metaverse, iş dünyasının da yer alabileceği bir ekosistemdir. PwC Hong Kong, The Sandbox’ın markalar ve müşteriler arasındaki ilişkiyi nasıl geliştirdiğini deneyimleyebilecek. PwC’nin bu gelişmekte olan dünyada ön sıralarda yer aldığı heyecan verici bir an yaşıyoruz.

açıklamalarında bulundu.

Animoca Brands, gerçekleşen arazi satışı ile ilgili detaylı bilgiye yer vermedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!