Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Yatırımcı Binance’ten 20 Bin Adet Ethereum Aldı!

Büyük çaplı bir kripto para yatırımcısı kısa süre önce Binance üzerinde 20 bin adet Ethereum satın aldı.

Kripto para piyasası geçtiğimiz son birkaç gün içerinde oldukça hareketliydi. Bundan iki gün önce düşüş yaşayan piyasa geçtiğimiz gün itibarıyla bir ivme kazanarak yeniden yükselişe geçmeye başladı.

Finance Magnates tarafından yapılan habere göre piyasanın bu hareketli olduğu dönemlerde oldukça yüklü işlemler yapılmaya başladı. Bu işlemlerden biri ise Binance’te yapıldı.

20 Bin Ethereum

Binance’teki büyük çaplı bir kripto para yatırımcısı geçtiğimiz gün içerisinde 20 bin adet Ethereum satın aldı. Finance Magnates’e göre bu işlem piyasada o kadar büyük bir etki yarattı ki Ethereum fiyatının 220 dolar barajını aşmasının sebebi bu oldu.

Binance kullanan bu “balina” aslında çok yabancı değil. Sosyal medyadaki kripto para kullanıcıları bu yatırımcıyı bir süredir takip ediyorlardı. Bunun sebebi ise bu balinanın özellikle son birkaç hafta içerisinde oldukça hareketli olması.

Bu yatırımcının geçtiğimiz birkaç hafta içerisinde toplamda 300 bin adet Ethereum aldığını söylemek mümkün. Bunların toplam değeri ise 70 milyon dolardan daha fazla ediyor.

Sektördeki bazı isimler bu işlemlerin tamamen manipülasyon amaçlı olduğunu ve bunların gerçek işlemler olmadıklarını söylüyorlar. Ancak bu yatırımcının geçmişteki işlemlerine bakılacak olursa bu işlemin manipülasyon amacıyla yapılmadığını söylemek mümkün olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment