Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı 11 Bin Dolara Doğru İlerliyor

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde oldukça iyi bir performans sergiledi. Bitcoin bu sayede 10 bin doların üstüne çıktı ve an itibarıyla 11 bin dolar seviyesine doğru ilerliyor.

Kripto para piyasası bundan iki gün önce oldukça ağır bir düşüş yaşamış, bu süreç içerisinde pek çok koin büyük oranlarda değer kaybetmişti. Bitcoin fiyatı da bu süreç içerisinde 10 bin dolar barajının altına düşerek 9 bin 500 dolara kadar gerilemişti.

Ne var ki piyasa geçtiğimiz gün içerisinde oldukça sağlam bir ivme kazandı ve Bitcoin fiyatı yalnızca birkaç saat içerisinde bin dolar değer kazandı. Bu sayede yeniden 10 bin dolar barajının üstüne çıkan Bitcoin hala bu seviyenin üstünde seyrediyor.

Analistler Ne Diyorlar?

Kripto para sektöründeki bazı uzmanlar geçtiğimiz günlerde yaşanan düşüşün piyasa için verimli olduğunu, piyasanın artık çok daha sağlıklı bir şekilde yükselişe geçebileceğini düşünüyorlar.

Özellikle Alex Krueger gibi isimler iki gün önce başlayan “ayı piyasasının” sona erdiğini ve piyasanın şimdi yukarı doğru hareketleneceğini belirtiyor.

Sektördeki bazı isimler ise piyasanın bir süre yükselmeye devam edebileceğini ancak düşüş sürecinin tam anlamıyla sona ermediğini düşünüyorlar. Bu isimlere göre Bitcoin fiyatı önümüzdeki günlerde yeniden ciddi miktarlarda değer kaybedebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment