Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2020 Rallisini Öngören Edward Snowden’den Boğa Tahmini: Yaklaştığını hissediyorum

Bitcoin rallisini 2020 yılında tahmin eden CIA eski çalışanı Edward Snowden, fiyatların biraz geri çekilse de yeni bir Bitcoin (BTC) rallisinin yaklaştığını hissettiğini öne sürdü.

Snowden 14 Kasım tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, önünde hala bir süre sorun olmasına rağmen yeni bir alım için içinde bir baskı hissettiğini belirtti. Snowden, 2020 rallisinden hemen önce benzer sebeplerle içgüdüleri tarafından Bitcoin (BTC) almaya zorlandığını ifade etmişti.

CIA eski çalışanı paylaşımına şu ifadeleri de ekledi:

İnsanlar genellikle paylaşımlarına “Bu bir yatırım tavsiyesi değildir.” yazarlar ancak çoğu yalan söyler. Bu ise gerçekten bir finansal tavsiye değil çünkü ne yaptığım hakkında hiçbir fikrim yok.

Ayrıca Snowden DEX’lerin (merkeziyetsiz borsa), merkezi borsalardan daha güvenli olduğunu ifade etti.

DEX’lerin insan faktörü elimine edildiği için çok daha rasyonel yapılar olsa da bazı ciddi dezavantajları da bulunuyor. Esasında bir dizi akıllı sözleşmeden ibaret bu yapılar kullanıcıların şifrelerini unutmaları veya hesapları ile ilgili bir sorun yaşamaları durumunda müdahale edilemiyor.

Öte yandan regülatif çerçevede de oldukça dar bir faaliyet alanına sahip DEX’ler ve kullanıcıların da hukuki statüleri konusunda hala belirsizlikler yaşanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!