Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2022’de Oynanabilecek En İyi Kazanmak İçin Oyna Oyunları -DappRadar (4.Bölüm)

DappRadar’a göre 2022’de oynanabilecek en iyi kazanmak için oyna (play-to-earn) oyunlarını alfabetik sırayla her içerikte 10 tane olmak üzere 5 seferde sizlerle paylaşacağız.

31- My Neighbor Alice

Chromia blockchain’ini kullanan ve finansını BSC’den alan My Neighbor Alice, 2021 yılında yerel token’ı ALICE’in göstermiş olduğu performans sayesinde blockchain oyunları arasında en çok beklenen projelerden biri haline geldi. My Neighbor Alice’in, Animal Crossing’deki sosyal unsurları, Stardew Valley’deki çiftçilikle birleştireceği tahmin ediliyor. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

32- NiftyVille

Oyuncuların kiralık katil, hırsız, işletme sahibi gibi istedikleri her şey olabileceği oyun, tropik bir adada geçiyor. Ticaret yaparak token ve NFT kazanılabiliyor. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

33- Phantom Galaxies

Bir savaş oyunu olan Phantom Galaxies’deki karakterler yani Mecha Starfighter’lar oyun içerisinde yükseltilip güçlendirilebilecek. Oyunda, grup kurarak yada bir gruba katılarak galaksinin yönetimi hakkında söz sahibi olunabiliyor. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

34- The Sandbox 

Dünya’nın en popüler oyunlarından biri olan The Sandbox, bu yıl yeni bir alfa sürümü oyun başlattı. Halihazırda bulunan oyununa da eklemeler yapılacağı tahmin ediliyor. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

35- Skyweaver

İki yıldır test sürümünde bulunan Skyweaver oyununun, bu yıl daha geniş topluluklar tarafından oynanması bekleniyor. Kart oyunlarıyla kazanmak için oyna modelini birleştiren oyun, Polygon altyapısını kullanıyor. Oyunun herkese ücretsiz bir şekilde olacağı belirtildi. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

36- SolChicks

PVP takım savaşları ve PVE baskınları olacak olan oyunda, oyuncular performanslarına göre CHICKS token’ları kazanabilecekler. SolChicks NFT’lerine sahip olan kullanıcılara birçok fırsat sunulacağı söyleniyor. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

37- SpaceMisfits

Enjin ekosisteminde bulunan SpaceMisfits’ın aksiyon dolu uzay oyunlarından biri olması bekleniyor. Oyuncular uzay gemisi NFT’leri satın alarak, kaynak bulmak için galaksiyi keşfedebilecekler. Bu kaynaklar daha sonra bir filo inşa etmek için kullanılabilecek. Space Misfits, hem canavarlara karşı hem de diğer kullanıcılara karşı oynanma imkanı sunacak. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

38- Spider Tanks

Piyasadaki ilk e-spor odaklı kazanmak için oyunu olan Spider Tanks, farklı haritalarda ve oyun modlarında 3’e 3 şeklinde savaşlara imkan sağlayacak. Takıma bağlı olarak farklı stratejiler gerçekleştirilebilecek olan oyunu oynamak ücretsizdir. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

39- Splinterlands

Geçen yıl SPS token’ın piyasaya sürülmesiyle birlikte popülerleşen oyun, blockchain oyunları ekosisteminde en aktif dApp’lerden birisidir. Splinterlands’ın bu yıl dağıtacağı token’lar tükendikten sonra yeni bir sürüm piyasaya sürülecek. Bu sürüm ile birlikte oyun ekosistemine yeni bir boyut kazandırması bekleniyor. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

40- Star Atlas

2022’in en beklenen oyunlarından biri olan Star Atlas’da politika, ticaret ve savaş bir arada bulunuyor. Solana blockchain’ini kullanan bir uzay oyunudur. 2021 yılında NFT satışı gerçekleşti. Oyunun dApp’i için tıklayınız.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!