Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2023 Yılının Yükselen Yıldız 3 Altcoin’i: Büyük Başarıların Sırrı Ne?

Piyasanın önde gelen analistleri 3 altcoin’i ele alarak bu yılki başarıları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kripto para piyasa yapıcı GSR’nin kıdemli strateji uzmanı Brian Rudick Solana (SOL) hakkında, Amberdata araştırma direktörü Christopher Martin Helium (HNT) hakkında ve Infiniti Labs kurucusu Chris Newhouse Avalanche hakkında yorumlara yer verdi.

Brian Rudick, FTX’in en büyük yatırımlarından biri olan Solana’nın başlıca başarılarına ve nasıl hayatta kaldığına yer verdi. Rudick’e göre Solana, blockchain’de artan aktivite, yenilikçi teknolojisi ve yüksek profilli airdroplar sayesinde başarılarını sürdürdü.

Christopher Martin ise Helium hakkında yaptığı açıklamalarda, altcoin’in bu yıl içerisinde nasıl %500’lük yükseliş yaşadığından bahsetti. Bu yıl kendi blockchain’ini bırakarak Solana’ya taşınan Helium Martin’e göre mobil sektöre sıçraması ile kritik bir yıl yaşadı.

Ağın mobil ve IoT konusunda büyük planları olduğunu belirten Martin, kullanıcıların ağı destekleyerek token kazanmaları sayesinde faturalarına destek çıkmasının ağ için önemli olduğunu dile getirdi. Martin ayrıca Helium’un son dönemdeki başarısını Bonk (BONK) yükselişine bağladı.

Helium Mobile’da 30 günlük ücretsiz abonelik veren Solana’nın telefonu SAGA’da ücretsiz olarak verilen BONK’un telefona neredeyse eş değer bir paraya sahip olması satışları artırmıştı.

Öte yandan Chris Newhouse, Avalanche’ın bu yılki yükselişinin çoğunlukla haber ticaretinden kaynaklandığını ifade etti. Avalanche’ın Apollo ve JP Morgan ile kurduğu kurumsal ortaklıklar ile birlikte yıl başında Amazon Web Service (AWS) iş birliğinin fiyatta büyük bir etkisi olduğu düşünülüyor.

Newhouse’a göre Avalanche, kurumsal faaliyet anlamında en iyi blockchainlerden biri olacak şekilde kurgulanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!