Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

24.800 Bitcoin Alacağını Açıklayan Şirketin CEO’su Bu Nedenle İstifa Etti!

 Güney Amerikalı altın üreticisi Nilam Resources’in CEO’su Bitcoin (BTC) haberlerinin ardından istifa etti.

Kısa süre önce Nilam Resources’in 1,7 milyar dolar değerinde 24.800 Bitcoin satın almayı planladığı bildirilmişti. Bu haberden 1 gün sonra Nilam Resources CEO’su Ron McIntyre istifa etti.

Protos tarafından sunulan habere göre CEO McIntyre, kendisinin bugün itibariyle CEO’luk görevinden istifa ettiğini ve adının tüm kurumsal belgelerden çıkarıldığını belirtti.

McIntyre’a görevinden neden istifa ettiği sorulduğunda, “sadece tabloya bakın, bu klasik bir pump-dump operasyonu. Nilam Resources hakkında bir FINRA soruşturması açılacak.” ifadelerine yer verdi.

Şirketin mevcut nakit varlığının satın alacaklarını iddia ettiği 1,7 milyar dolarlık Bitcoin’den daha az olması haberlerin sahte olabileceğini gündeme getirmişti.

Öte yandan CEO’nun pump-dump operasyonu olarak adlandırdığı durum ise Nilam Resources’in hisselerindeki fiyat artışı oldu. Bitcoin satın alınacağına yönelik haberden kısa süre sonra şirketin hisselerinde %1.920 artış görüldü. Şirketin hisse fiyatı 26 Mart gününü %1.509 artışla kapattı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!