Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Güney Kore Blockchain Federasyonu, Hükümete Çağrıda Bulundu

Yakın dönemde kurulan Güney Kore Blockchain Girişimleri Federasyonu, yazılı bir metin kaleme alarak hükümeti kripto paralar ve Blockchain teknolojisi konusunda aksiyon almaya çağırdı.

Rapora göre, Blockchain federasyonu hükümete Blockchain teknolojisinin nimetlerinden faydalanmak yönünde çağrı yaparken, fırsatların değerlendirilmesi gerektiğini belirtti ve kısa süreli olumsuz yan etkilerin bu noktada göz ardı edilebileceğini ifad eetti.

Hükümetin hem kripto paralar hem de ICO’lar konusunda gerekeni yapması gerektiğini belirten federasyon, Güney Kore’nin bu sayede yeni dönemde dünyada çok daha etkin bir rol oynayabileceğini belirtti.

Federasyon başkanı Yoo Joon Song da yaptığı açıklama Blockchain teknolojisinin hem sağlık, hem perakende hem de lojistik alanlarında devrimsel olduğunu belirtti ve şunları ekledi:

”Maalesef hükümet şu aşamada birkaç kısa süreli negatif etkiyi daha fazla göz önünde tutuyor. Bu da, ekonomik ve teknolojik fırsatların kaçmasına yol açıyor. Bunun değişmesi gerek.”

Federasyon, 17 Temmuz’da kurulurken kurucu ekipte eski millet vekilleri, bakanlar ve önemli bürokratlar yer alıyor. Federasyon, yaptığı çağrıdan da anlaşılacağı üzere, kripto para ve Blockchain teknolojisinin Güney Kore için yararını ortaya çıkarmak için uğraş verecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment