Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Platform’da Nasıl Listeleme Yapıldığına Dair Bir Açıklama Yayınladı

Günlük işlem hacmine göre dünyanın en büyük borsası olan Binance, bu sabah bir açıklama yaptı ve platformdaki listelemeler ve ortaklıklar üzerine konuştu. Konuyla ilgili bundan sonra daha fazla detay verileceğini açıklayan firma, bundan sonra ICO firmalarının platformda listeleneceğine dair erken açıklama yapmasının da yasaklandığını belirtti.

Binance, bu kuralı ihlal edecek şirketlerle de iş birliği anlaşmasını iptal edebileceklerini ya da dondurabileceklerini belirtti. Borsa, aynı zamanda resmi hesaplar ve iletişim kanalları aracılığı ile yapılmamış hiçbir listeleme açıklamasının da doğru olmadığını peşinen deklare ederken, Binance Application in Progress isimli logo ve süreç ile ilgili de şu bilgiyi verdi:

”Topluluk üyelerimiz bilmelidirler ki, bu resmin temelde hiçbir anlamı yoktur. Ne listeleme görüşmesi, ne iş birliği ne de başka bir şey. Bu, hiçbir şey ifade etmiyor.”

Daha önce de belirtildiği gibi Binance’de listelenmek için tek bir şey gerekiyor. O da, ICO’nun CEO’larının resmi imzaları ile imzaladıkları formu Binance’e inceleme için göndermeleri. Aksi takdirde, hiçbir listeleme dikkate alınmıyor.

Sahte iletişim kanallarına bir kez daha net bir vurgu yapan Binance, buna inanılmaması gerektiğinin de altını kalın harflerle çizdi. Bu açıklamaların yapılmasının gerekliliği olarak da, birçok otorite içerden işlemleri gösteriyor.

Binance, son dönemde çeşitli kurumlarca, insider trading suçlamaları altında.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment