Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

29 Ocak Kripto Para Piyasası Genel Görünüm: Bitcoin 3.500 Doların Altında Seyrediyor, Waves Yükseliyor

Kripto para piyasası 28 Ocak tarihinde yaşanan düşüş ile 7 milyar dolarlık değer kaybettikten sonra biraz daha dengeli bir görüntü çizse de, işler yine ayıların hakimiyetinde gidiyor.

29 Ocak tarihi itibariyle kripto para piyasasının toplam hacmi 3 milyar dolar daha kaybetti ve toplam hacim basın saatine göre 110 milyar dolar seviyesinin çok az bir fark ile üstünde duruyor. Günün en büyük kazanan ve kaybedenlerine baktığımızda ise top 100 içerisinde ciddi bir ivme yakalayan Waves ve Waves Community Token dikkatleri üzerilerine çekmekte.

,

Airdrop duyurusu ile yükselişe geçen Waves, sabah saatlerinde %10 ve üzeri yükselişe sahipken, basın saatine göre %8.73 yükseliş ile 2.89 dolarlık birim fiyattan işlem görmekte. Lider kripto para birimi Bitcoin ise %1.64’lük düşüş ile hala 3.500 doların altında, 3.425 dolardan bulunuyor. Piyasa hacmine göre top 10 arasında yer alan kripto paralardan yükseliş yaşayan tek isim Tether olurken, en çok kaybeden ise %7.51 ile Stellar oldu. Stellar, bütün piyasaya düşüş yaşarken top 10’un en çok kaybedeni olarak sekizincilik yerini Tron’a kaptırmıştı ve basın saatine göre aralarında sadece 200 milyon dolar civarında bir fark var.

Bir haftadır inanılmaz bir yükseliş yaşayan Holo ise, %3.98’lik düşüş ile piyasa ritmine ayak uydurmuş gibi gözükmekte. Holo benzeri bir ivme yakalayan Pundi X de basın saati itibariyle %9.78’lik düşüşe sahip.

Top 100 kripto para birimi arasında yeşil bir grafik çizenlerin sayısının 10’u bile geçmediği şu saatlerde, piyasa oldukça karamsar bir görüntü çizmekte ve insanlar bu görüntüden kurtulmak için sürpriz haberleri beklemeye başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment