Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

3 Kripto Para Borsası Arasında Devasa Transferler: Milyonlarca XRP Taşındı!

Anonim cüzdanlar arasında 1 saatten kısa bir sürede 161 milyon dolar değerinde 450 milyon Ripple (XRP) transferi yaşandı.

Whale Alert verilerine göre “anonim” olarak tanımlanan XRP balinaları iki büyük transfer gerçekleştirdi. Toplamda 450 milyon XRP transferini içeren iki işlemden ilki yaklaşık 15 milyon değerinde 40 milyon XRP‘nin aktarımı oldu. Ardından farklı bir balina cüzdanı tarafından gerçekleştirilen ikinci şlem ise yaklaşık 142 milyon dolar değerinde 410 milyon XRP‘nin transferini içerdi.

Her ne kadar Whale Alert cüzdanları anonim olarak işaretlese de, transferlerden kısa bir süre sonra XRP odaklı cüzdan takip platformu Bithomp‘dan açıklama geldi. Bithomp, 140 milyon adet XRP içeren işlemin Avrupa Birliği (AB) merkezli kripto para borsası Bitstamp’a bağlı bir cüzdandan ABD merkezli kripto para borsası Uphold’a ait bir cüzdana transfer olarak tanımladı. 40 milyon XRP‘nin transfer edildiği ikinci işlem ise ABD merkezli kripto para borsası Bittrex‘den Bitstamp cüzdanlarına yapılan bir gönderim olarak kayda geçti.

Aralık ayında XRP üzerinde benzer bir balina hareketliliği daha görülmüş ardından bu işlemlerin Güney Kore‘nin en büyük kripto para borsalarından Upbit tarafından yapıldığı fark edilmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!