Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

30 Milyon Kripto Kullanıcılı Metamask’ın Apple App Store İmtihanı: Yeniden Listelendi!

Popüler Web3 cüzdanı MetaMask, App Store’dan kaldırıldıktan kısa bir süre sonra geri döndü.

30 milyon aktif kullanıcıya sahip MetaMask’de 14 Ekim günü beklenmedik bir gelişme yaşadı. Apple’ın App Store uygulama dükkanından kaldırılan MetaMask kullanıcıları paniğe soktu. O saatler içerisinde App Store üzerinde “MetaMask” araması yapıldığında hiçbir sonuca erişilemiyordu.

O süreçte konu hakkında açıklamada yapan MetaMask ekibi, şu ifadelerde bulundu:

MetaMask’ın kısa süre içinde App Store’a geri dönmesini bekliyoruz ve bunun neden olabileceği her türlü rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz.

Söz konusu olayın herhangi kötü amaçlı bir şeyle alakalı olmadığını belirten ekip, en kısa sürece çözeceklerini belirtmişti.

Benzer bir açıklamada bulunan MetaMask Baş Ürün Yöneticisi Taylor Monahan, “Farkındayız, ne olduğunu anlamaya ve sorunu en kısa sürede çözmeye çalışıyoruz.” ifadeleriyle öne çıkmıştı.

Yapılan bu açıklamalardan kısa süre sonra nedeni bilinmeyen sorun çözüldü ve MetaMask App Store’a geri geldi. MetaMask, benzer bir sorunu 2019 yılında Google Play üzerinde yaşamıştı. Google Play’dan kaldırılan Metamask uygulaması kısa bir süre sonra geri dönmüştü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!