Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

385 Milyar Dolarlık Yatırım Devi, Kripto Para Platformuna Yatırım Yaptı

Birleşik Krallık’taki  kripto para türev platformu GFO-X, aralarında M&G Investments’ın bulunduğu bir grup isimden yatırım aldı.

GFO-X, 385 milyar dolarlık varlığı yöneten M&G Investments’ın öncülüğünde 30 milyon dolarlık B Serisi yatırım turunu başarıyla tamamladı.

Yapılan açıklamaya göre fon, platformun piyasaya sürülmesi için kullanılacak. GFO-X, kripto para türevleriyle işlem yapmak isteyen kurumsal müşteriler için 2020’de kuruldu.

M&G portföy yöneticisi Jeremy Punnett bugün yaptığı bir açıklamada, “düzenlenmiş ticaret mekanlarının eksikliğinin kripto türevleri ticaret piyasasının büyümesini önemli ölçüde engellediğini” söyledi.

“Birleşik Krallık, kripto varlık teknolojisi ve yatırımı için küresel bir merkez olma potansiyeline sahip ve bu da Londra’yı GFO-X’in yeni küresel ticaret merkezi için mükemmel bir yer haline getiriyor. Bu yatırım, GFO-X’in faaliyetlerini ölçeklendirmesine olanak tanıyor çünkü işletme, yatırımcıların alım satımlarını düzenlenmemiş platformlardan düzenlenmiş platformlara kaydırmasından faydalanmaya hazırlanıyor.” diye ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!