Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

390 Milyon Dolarlık Balina Daha Fazla Ethereum İstiyor: Binance’den Alım Yaptı!

Dev Ethereum (ETH) balinası, kripto para borsası Binance’den yüklü çekimlere başladı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 390 milyon dolar değerinde Ethereum’sa sahip bir balina 21 Ekim günü Binance’den 21,7 milyon dolar değerinde 8.065 ETH çekti.

Balina bu çekim işlemlerini parçalar halinde gerçekleştirdi. Ardından Ethereum varlıklarının bir kısmını merkeziyetsiz borsalarda ve ürünlerde kullanabilmek adına Wrapped Ethereum’a (WETH) çevirdi.

Balina Lido Finance, Aave ve Stargate Finance üzerinde bir dizi işlem yaparak bu alandaki güvenini ve potansiyel beklentisini gözler önüne sermiş oldu.

Balinanın bu işlemleri DeFi platformlarında yapması, onun bu alandaki derin bilgisini ve stratejik yaklaşımını gözler önüne seriyor.

Özellikle Aave’de yaptığı işlemler, kripto borçlanma ve kredi mekanizmalarına olan ilgisini ortaya koyuyor. Stargate Finance üzerinde de bir dizi işlem gerçekleştirerek, bu platformun sağladığı likidite çözümlerini değerlendirdiği görülüyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 2.654 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!