Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

3D Sanal Konferans BlockDown Türkçe Simultane Çeviri ile Yayınlanacak

Dünyanın ilk küresel sanal blockchain konferansı olan BlockDown, 18-19 Haziran tarihlerinde  yine ilklerle geliyor, Türkiye’nin büyük blockchain ve kripto para topluluğu için tüm etkinlik İngilizce ve Türkçe olarak yayınlanacak.

Hem 2D hem de 3D olarak gerçekleşecek etkinlikte, katılımcılar tüm konuşmaların anlık olarak çevrildiği, Türkçe dil tercihini seçebilecekler ve bu yeni özellik sayesinde etkinliği Türkçe takip etmeyi tercih eden katılımcılar anlık canlı çeviri imkanından faydalanabilecekler

BlockDown kurucusu Erhan Korhaliller; simultane dil çevirilerinin; etkinliğin sadece ingilizce bilen kitleye değil, çok daha geniş bir kitleye erişeceğini ve daha fazla kişinin etkinliği takip etmesine olanak sağlayacağını söyledi.

Sektörün önde gelen sanal konferansının ikinci etkinliği, tüm dünyada canlı olarak yayınlanacak Grammy adayı sanatçı Akon, Ripple CTO’su David Schwartz ve Stellar Kurucu Ortağı Jed McCaleb dahil olmak üzere bir çok önemli ismin yer alacağı etkinlikte, kısa süre içinde daha bir çok değerli ismin açıklanması da bekleniyor.

BlockDown 2.0 Yaz konsepti olarak anılacak etkinliğin ücretsiz bilet seçeneğinin de olduğu farklı kategorilerde bilet alternatifleri de mevcut. VIP bilet kategorisi, yat partisine katılım ve sektör liderlerini bir araya getiren özel mastermind toplantısına katılım hakkı gibi imkanlar sunuyor.

3D Dünya

BlockDown 2020 : katılımcılara kendi avatarlarını oluşturup diğer katılımcılarla tanışma, stant alanını ziyaret etme ve buluşma imkanı sunan; eşsiz bir sanal 3D dünya sunuyor.

Etkinliğin tamamı standart bir 2D etkinlik formatında takip edilebileceği gibi dileyen konuklar 3D ortamda avatarları sayesinde birbirleriyle görüşme ve bağlantılarını genişletme fırsatı bulabilirler Konferans, tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 sonrasında; blockchain ve kripto para topluluğunun, seyahat etme riski olmadan ve evlerinden çıkmadan iletişimde kalmasını sağlamak amacıyla kuruldu.

Etkinliğin simultane olarak Türkçe çevrilmesiyle Türkiye’nin geniş kripto para piyasasındaki takipçilerinin, bu sektörün önemli isimlerinden son gelişmeleri öğrenebilme imkanı amaçlandı.

BlockDown, Kurucu ve CEO’su Erhan Korhaliller liderdiğindeki blockchain ve kripto para PR Ajansı Eak Digital’in bir konseptidir.

Erhan Korhaliller; ‘‘Dünyaya küresel bir eğitim ve eğlence platformu sağlamak için, BlockDown’ı olabildiğince fazla insana ulaştırmayı misyon edindik. Türkiye’de çok fazla zaman geçiren biri olarak; blockchain teknolojisinin ülkede oluşturduğu heyecanı ve tarif edilemez coşkuyu anlıyorum, ayrıca Türk topluluğunu BlockDown’da ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. İlk etkinliğimiz medya tarafından çok olumlu dönüşler aldı. Konferansımız bu defa; önde gelen kripto haber siteleri olan Bitcoin.com ve Cryptoslate’de canlı olarak yayınlanacak ve bu sitelerin aylık 3.5 milyon ziyaretçiye ulaşıyor olması sebebiyle dünyanın en çok izlenen sanal blockchain konferansı olacaktır.” dedi.

BlockDown’un 18-19 Haziran’da yapılacak. Daha fazla bilgi sahibi olmak ve kayıt yaptırmak için; http://www.blockdownconf.com adresini ziyaret edebilir. Türkçe telegram kanalından anlık gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Web             : https://blockdownconf.com/

Telegram      : https://t.me/blockdown_tr

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment