Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

4,5 Trilyon Dolarlık Fidelity’den Bitcoin İçin Övgü Dolu Rapor: En İyisi!

Varlık yönetim şirketi Fidelity güncel bir raporunda Bitcoin (BTC) hakkında övgü dolu ifadelerde bulundu.

4,5 trilyon dolardan fazla varlık yöneten Fidelity, Bitcoin hakkında dikkat çeken bir rapor yayınladı. Raporda farklılıklara ve öne çıkan noktalara değinen Fidelity cephesi, Bitcoin’in diğerleriyle karşılaştırıldığında en güvenli, en merkeziyetsiz ve en sağlam kripto para olduğunu ifade etti.

Bitcoin ve diğer kripto paralar hakkında yapılan kıyasta şu detaylara yer verildi:

Bitcoin diğer tüm kripto paralardan temelde farklıdır. Başka hiçbir kripto paranın parasal bir varlık olarak Bitcoin’i geliştirmesi mümkün değildir çünkü Bitcoin diğer kripto paralara göre en güvenli, merkeziyetsiz ve sağlam kripto paradır.

Bitcoin dışındaki projelerin daha farklı terazilerde değerlendirilmesi gerektiğini savunan rapor, Bitcoin’in farklı bir alana çözüm getirdiğini diğer kripto paraların ise daha farklı finansal noktalara parmak bastığını öne sürdü. Fidelity Bitcoin’i, kripto para sektörüne geleneksel finanstan geçiş yapmak isteyenlerin ilk durağı olarak işaret etti:

Yatırımcılar kripto para ekosistemine yatırım yapmayı düşünürken iki ayrı çerçeveye sahip olmalıdır: İlk çerçeve, Bitcoin’in gelişmekte olan bir parasal değer olarak dahil edilmesini kapsarken, ikincisi risk sermayesi benzeri özellikler sergileyen diğer kripto paraların dikkate alınması olacaktır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!