Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

5 Şampiyonluğu Bulunan NHL Takımı Fanlarına Kripto Para ile Alışveriş İmkanı Sunacak

Ulusal Hokey Ligi (NHL) takımlarından Caroline Hurracanes, takımın e-Ticaret sitesi “CarolinaProShop.com” için kripto para ödeme sağlayıcı BitPay ile ortaklığını duyurdu.

22 Aralık tarihinde takımın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım ile Hurracanes, fanlarının lisanslı takım ürünlerinin satıldığı e-Ticaret platformu “CarolinaProShop.com” üzerinden yapacağı alışverişlerde BitPay aracılığıyla kripto para ödemelerini kabul edeceğini duyurdu.

Ortaklık hakkında konuşan Caroline Hurracanes Genel Müdürü Don Waddell;

Her zaman fanlarımızın “CarolinaProShop.com“da alışveriş deneyimini arttırmak için çalışıyoruz. Ortaklığımız sayesinde hem büyüyen kripto endüstrisine adım atacağız hem de fanlarımıza daha fazla ödeme seçeneği sunacağız.

açıklamalarında bulundu.

BitPay CEO’su Stephen Pair ise;

Kripto para sahipleri ve spor fanları arasında bir çok benzerlik bulunuyor. Her iki grupta coşkulu ve özverili işte bu yüzden Caroline Hurracanes takımının kripto paraları ödeme seçeneklerine eklemesi doğal bir olay. BitPay olarak buna katkı sağladığımız ve büyüyen kripto endüstrisinden faydalandığımız için mutluluk duyuyoruz.

dedi.

BitPay, şu anda ödeme sisteminde bitcoin, ethereum ve dogecoin dahil olmak üzeri toplamda 13 kripto para birimini ve 5 adet stablecoin‘i destekliyor. BitPay ayrıca aralık ayının başlarında SHIBA INU’yu da ödeme sistemine eklediğini duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!