Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

500 Farklı Altcoin’e 2’şer Dolar Yatırım Yapmak Bir Yılda Ne Kadar Getiri Sağlar?

Reddit’te Smokinpeanut adlı bir kullanıcı “500 farklı altcoin’e 2 dolar yatırım yapmak” başlıklı bir içerik paylaştı. 

Normalde daha büyük paralarla yatırım yaptığını belirten kullanıcı, “Neden bir risk alıp rastgele seçtiğiniz 500 tane altcoine 2 dolarlık yatırım yapmıyorsunuz?” dedi.

Bu soruyu sormasının sebebi geçen yıl bu şekilde meme token’lara yatırım yapılsaydı şu anda milyoner olma ihtimalinin olmasıydı. Kullanıcı paylaşımında ek olarak:

Belki de önümüzdeki yıl da benzer bir getiri elde edilecek kimsenin bahsetmediği bir token’a yatırım yapmış olacağız. Kim bilebilir?

dedi.

Normalde daha güvenli işlem yaptığını belirten redditör, her zaman hodl ve DCA (dolar maliyeti ortalaması) stratejisi uyguladığını söyledi.

Ditto_B adlı başka bir kullanıcı ise, Smokinpeanut adlı kullanıcının yazısından etkilenip geçen yıl CoinMarketCap’deki (CMC)  250. ve 750. arasındaki coin’lere yatırım yapsaydık ne olurdu diye düşünüp bir tablo hazırlamış. Coin’lerin bazılarının CMC’de ilk 5000 sıra içerisinde bulunmadığını belirten kullanıcı yatırım yapacağı paranın tamamını kayıp olarak gördüğünü söyledi.

Ditto_B, hazırladığı tablonun sonucunda her coin’e 2 dolar yatırım yapılarak 500 farklı coin alınca bir yılın sonunda 41.203 dolar elde etmiş olarak hesapladı.

 


Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!