Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

5,2 Milyar Dolar Yöneten Dev Bu Altcoin Yatırımını İki Katına Çıkarıyor!

Üç ayrı fon üzerinden 5,2 milyar dolarlık varlığı yöneten Pantera Capital, Telegram bağlantılı altcoin’e yaptığı yatırımı iki katına çıkaracağını duyurdu.

The Block’tan alınan habere göre Pantera Capital, bu yılın başlarında Telegram bağlantılı altcoin Toncoin’e (TON) yaptığı yatırımdan kısa bir süre sonra yatırımını iki katına çıkaracağını söyledi.

Habere göre varlık yönetim şirketi yeni bir fon için para topluyor ve bu fonu TON’a daha fazla yatırım yapmak için kullanmayı planlıyor. The Open Network’ün Toncoin’ine yatırım yapmak için yeni bir fon oluşturan Pantera, yatırımcılara bir e-posta göndererek fona katılmalarını davet etti.

Pantera tarafından gönderilen e-posta’da fonun daha fazla TON almayı amaçladığı belirtildi. Ayrıca minimum yatırım miktarının da 250 bin dolar olduğu ifade ediliyor.

The Block’un ulaştığı belgelere göre Pantera, Mart ayında yaptığı TON alımını spot fiyatların oldukça altından satın aldı.

CoinGecko verilerine göre TON fiyatı, habere %3’lük bir yükseliş tepkisi verirken Bitcoin’de yaşanan düşüşe paralel olarak artış eridi. TON, yazım esnasında 7,11 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!