Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

6 Tanesi Sadece 1 Dolar! İşte Karşınızda Bitcoin Çikolataları

Blockchain konusunda yaptığı büyük atılımlarla dikkat çeken süper market zinciri Walmart, şimdi de Bitcoin Çikolatalarını satışa sundu!

Çeşitli kripto para forumlarında dolaşan resimlere bakılırsa, Walmart müşterilerine modern para birimini çikolata formatında sunuyor. Bir adet Bitcoin çikolatasının fiyatı ise yaklaşık 18 cent olarak belirlenmiş durumda ve 6’lı paketlerde satış gerçekleşiyor.

Amerikalı süper market zinciri için, üstte de belirttiğimiz gibi kripto paralardan ziyade Blockchain teknolojisi daha ön planda ve şirket bu alanda sürekli olarak aldığı patentler ile dikkat çekiyor.

Her ne kadar Bitcoin, Walmart süper marketlerinde bir ödeme yöntemi ya da bir ticari eşya olarak yer almasa da, birçok kripto para sever, Bitcoin çikolatalarının satışa çıkmasından bir hayli memnun.

How About Chocolate Bitcoins? 6 for a Dollar

Frankford Candy and Chocalate Company tarafından üretilen bu çikolatalar, ilk olarak ünlü sosyal paylaşım sitesi Reddit’te kendine yer buldu. Marketlerde 1 dolara alınacak reyonlara konulan bu Bitcoin çikolatalarının 6 tanesinin fiyatı 1 dolar.

Birçok Reddit kullanıcısı olaydan memnun olduğunu belirtirken, çeşitli yorumlar yapıldı. Özellikle kullanıcılar Bitcoin’in 2018 senesinde yaşadığı düşüşe paralel olarak Bitcoin çikolatalarının bu kadar ucuza satılmasının ve 1 dolarlık ucuz reyonda yer almasının normal olduğunu belirtti.

Bazı kullanıcılar da, bu durumun Bitcoin’in bilinirliğine katkı sağlayacağı fikrinde birleşti. Walmart’ın bu konuda böyle bir hamle yapmasının diğer süper market zincirlerini ve çikolatacıları da harekete geçirebileceğini belirten otoriteler, bunun da olumlu bir hamle olacağını ifade ediyor.

Bakalım bu ürünler Türkiye’de de satılacak mı?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment