Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

650 Bin Dolara Satılan Yat NFT’si, The Sandbox’da Satılan En Pahalı NFT Oldu

Metaverse ve NFT geliştirici olan Republic Realm, The Sandbox altyapısında tasarladığı Fantasy Island oyununa ait ‘Metaflower Super Mega Yatch’ isimli NFT’yi, OpenSea platformu üzerindeki açık arttırmada 149 WETH (yaklaşık 650.000 dolar)’e sattı.

 

The Sandbox’da rekor fiyata satılan MetaFlower Yatch, Fantasy Island oyununa eklenmesi beklenen, sahiplerine: özel adalar, jet skiler ve sürat tekneleri sunan lüks NFT koleksiyonu Fantasy Collection varlıklarından biridir. Dört kata sahip olan yat NFT’sinde: iki helikopter pisti, birden fazla dinlenme alanı, bir jakuzi ve bir dans pisti bulunuyor.

The Sandbox Adidas, Atari, Bored Ape Yatch Club, Binance, Snoop Dogg, The Smurfs ve diğerleri gibi bilinen markalar, ayrıca kişiler ile işbirliği içinde olan bir Metaverse projesidir.

Fantasy Island, 100 özel adadan oluşmaktadır. Her birinin üzerinde inşa edilmiş villa bulunan adalardan oluşan koleksiyon, satışa sunulduktan sonra 24 saat içinde tükendi. Koleksiyon parçaları şu anda taban fiyatı 62 ETH’den (yaklaşık 275.000) işlem görmektedir. Oyunda kendinize ait adanızda istediğiniz gibi vakit geçirebilir, NFT’lerinizi sergileyebilir, arkadaşlarınızı adanıza davet edebilirsiniz. Sadece ada sahiplerine özel beach club’a ve discord kanalına katılabilirsiniz.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!