Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

7 Yeni Kripto Para Bitexen’de

ANT (Aragon), AR (Arweave), ENS (Ethereum Name Service), WAXP (WAX), HNT (Helium), ILV (Illuvium) ve RNDR (Render Token) kripto paralarını ürün yelpazesine ekleyen Bitexen Dijital Varlık Alım Satım Platformu, Türkiye’nin en geniş ürün çeşitliliğiyle hizmet sunmaya ve gelişmeye devam ediyor.

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen, platformuna yeni dijital paralar eklemeye devam ediyor. Son güncellemeyle birlikte ANT (Aragon), AR (Arweave), ENS (Ethereum Name Service), WAXP (WAX), HNT (Helium), ILV (Illuvium) ve RNDR (Render Token) coin’lerini platformuna ekledi. Bitexen böylece, 175 kripto para ile hizmet sunarken gelişmeye devam ediyor. Bitexen, kendi sadakat coin’i BTXN Coin’in de yer aldığı en geniş ürün çeşitliliği ve işlem imkanıyla Türkiye’deki liderliğini sürdürmeye devam ediyor.

Bitexen’in platformuna eklediği yeni kripto paralar şöyle;

ANT (Aragon)

Aragon Network (ANT), Ethereum blokzincirinde, herkesin merkezi olmayan bir organizasyon oluşturmasına ve yönetmesine izin veren merkeziyetsiz bir uygulama (dApp) platformudur. Ethereum’a dayalı bir yönetim sistemi olan Aragon, 18 Mart 2017’de organize edilen ICO ile dakikalar içinde 25 milyon dolar fon toplamayı başarmıştır.

AR (Arweave)

Arweave 2017 yılında Archain ismiyle duyulan depolama sorununa çözüm yolu sunmak amacıyla çıkarılan ve 2018 yılında Arweave ismiyle değiştirilen merkeziyetsiz bir depolama ağıdır. Sonsuz veri depolama hizmeti sunması amacıyla çıkarılan bu varlık, merkeziyetsiz ağ olan permaweb yapısına sahiptir.

ENS (Ethereum Name Service)

Ethereum Name Service, Ethereum blokzincirinde çalışan, merkeziyetsiz ve halka açık bir kimliklendirme protokolüdür. Sistemin kuralları akıllı sözleşmeler ile koruma altına alınır ve kullanıcılar bu kurallar çerçevesinde kendilerine ait alan adları alabilir ve alan adları içerisine cüzdanlar eklenebilmektedir. Ekosistemin yerel tokeni ENS’dir.

WAXP (WAX)

WAXP 2017 yılında hayata geçmiş, e-ticaret işlemlerini daha hızlı, daha basit ve daha güvenli hale getirmek için tasarlanmış bir blokzincir projesidir. WAX blokzinciri, fikir birliği mekanizması olarak delegated proof-of-stake (DPoS) kullanır ve EOS ile tam uyumlu çalışmaktadır. WAXP tarafından geliştirilen özel özellikler ve teşvik mekanizmaları, tekliflere oy vermeyi teşvik etmek amacıyla blok zincirinin faydasını özellikle e-ticarette kullanım için optimize etmeyi amaçlamaktadır.

HNT (Helium)

Helium, nesnelerin interneti (IoT) cihazları için geliştirilmiş, merkeziyetsiz bir blokzincir ağıdır. Kablosuz bağlantı ağına sahip cihazların birbirleri ile bağlantı kurmalarına ve aralarında veri alışverişi yapmalarına olanak sağlamaktadır. Ekosistemin yerel tokeni HNT’dir.

ILV (Illuvium)

Ethereum blokzincirinde çalışan, merkezi olmayan ve savaş oyunu için çıkarılmış, oyna-kazan modelindeki Illivium, oyunda savaşarak, görevleri yerine getirerek kripto para ve NFT  kazanma imkanı sağlamaktadır. Illivium, Immutable X yani Ethereum’da NFT’ler için katman 2 çözümü ile entegredir.

RNDR (Render Token)

Los Angeles merkezli, Ethereum blokzinciri üzerine inşa edilmiş dağıtılmış bir Grafik İşlemci Ünitesi (GPU) yaratma ağıdır. GPU hesaplama gücüne ihtiyaç duyan sanatçıları ya da stüdyoları, GPU yeteneklerini kiralamak isteyen madencilik ortaklarıyla birleştirmeyi amaçlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!