Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balinalar Tarafından Yoğun İlgi Gören SHIBA INU’nun (#SHIB) Yakım İşlemleri 2022 Yılında İvme Kazanabilir

Balinalar arasında Ethereum’dan (ETH) sonra cüzdanlarda en çok tutulan SHIBA INU’nun (SHIB) yakım işlemleri, 2022 yılında ilk kripto müzik şirketi Bigger Entertainment düzenlediği etkinlikleri ile ivme kazanabilir.

Whalestat verilerine göre SHIBA INU, ilk 1000 Ethereum cüzdanı arasında dolar değerine göre en büyük token pozisyonunda yer alırken Ethereum’dan sonra balinalar tarafından en çok tutulan kripto para olarak ikinci sırada bulunuyor.

20-26 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen SHIBA INUyakım işlemine, ilk kripto müzik şirketi Bigger Entertainment CEO’su Steven Cooper’ın “Burn Party” etkinliği ile katkı vermesi sayesinde 1.140.746.704 adet SHIBA INU’nun yakımı gerçekleşmiş ve bu SHIBA INU tarihindeki en büyük yakım haftası olmuştu.

Bu başarının üzerinden çok geçmeden 28 Aralık tarihinde Bigger Entertainment resmi Twitter hesabından ve web sitesinden, 2022 yılında her ay farklı bir etkinlik ile SHIBA INU yakım işlemlerine katkı sağlayacak bir yol haritası paylaşıldı.

Yayınlanan SHIBA INU yakım haritasına göre 2022 yılında tarihleri arasında gerçekleşecek ilk etkinlikte “Shib Lovers” ürün kampanyası başlatılacak ve kampanyadan elde edilecek gelirin %80‘i SHIBA INU yakımı için kullanılacak. Şirket, 7-13 Şubat tarihleri arası futbol severler için düzenlenecek “Shib SuperBurn” etkinliğine ev sahipliği yapacak. Yol haritasında yer verilen son etkinlikte basketbolu unutmadığına belirten şirket 13 Mart-4 Nisan tarihleri arasında “NFT Madness”e gerçekleştirilecek.

Duyuru ile SHIBA INU topluluğu ShıbArmy tarafından yoğun ilgi gören Bigger Entertainment şirketinin CEO’su Steven Cooper haberin üzerinden yalnızca iki gün sonra 30 Aralık tarihinde resmi Twitter hesabı üzerinden “en iyi kripto müzik oyununu inşa ederken SHIBA INU yakımı yapılacak” bir kampanya başlattığını paylaştı.

Şirketin ilk oyun girişimi olacak olan blockchain müzik oyunu “MixDraft“ın, “draft fantasy football” oyununa benzer bir müzik fantezi ligi oyunu olacağı belirtildi. Oyun, en iyi çevrim içi “Battle Of The Bands” oyunu olmak için SHIBA INU token’ını, sanatçılara bağlı NFT karakterlerini, gerçek dünya müzik istatistiklerini ve oylarını kullanacak. Şirket ayrıca oyunun en iyi kısmı olarak oyun içerisine yerleştirilmiş bazı yakım mekanizmalarının olacağını ve en iyi sıralamaya sahip oyuncuların SHIBA INU kazanacağı bir lider tablosunun bulunacağını belirtti.

Oyunu piyasa sürmek için başlatılan kampanya kapsamında şirket, destek vermek isteyenlere sınırlı sayıda bulunan 4 farklı “TO THE MOON” kartpostalı sunacak. Her biri 25.000 adetten oluşan kartpostallar 6 dolardan satışa çıkarılacak. Kartpostallar, şirketin CEO’su Steven Cooper’ın kişisel bir notunu ve imzasını içerecek. Şirket, kampanyada satılacak olan kartpostallardan elde edilecek gelirin 100 bin doları ile SHIBA INU yakımı gerçekleştirilecek.

Ayrıca, Bigger Entertainment şirketinin arka arkaya duyurduğu SHIBA INU yakım etkinlikleri arasında 30 Aralık tarihinde SHIBA INU geliştiricileri resmi Discord kanalında bir “ask me anything” etkinliği düzenledi.

Discord kanalının moderatörü Queenie, etkinlik boyunca yöneltilen SHIBA INU katman-2 ölçeklendirme çözümü Shibarium, Shibarium’un yerel token’ı olacak Bone ShibaSwap (BONE), Shiboshi NFT koleksiyonuna dayalı oyunlar ve Dogecoin rekabeti ile ilgili konular hakkında gelen soruları cevapladı. Queenie, topluluğa 2022’ye girerken büyük bir sürprizlerinin olacağını belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!