Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

70 Milyar Dolarlık Yatırım Şirketi Avalanche (AVAX) İle İş Birliğine Gidiyor

Varlık yönetim ve yatırım şirketi Kohlberg Kravis Roberts (KKR), özel yatırım araçlarını Avalanche (AVAX) ağıyla kullanıma sunuyor.

Securitize’ın resmi web sitesinde yayınladığı izahnameye göre, KKR özel yatırım araçlarını Avalanche ağı üzerinden yeni yatırımcılara açıyor. Proje kapsamında Sağlık Hizmetleri Fonu’nu yatırıma açan KKR, yeni yatırımcıların yönetimi konusunda Securitize Capital ile iş birliği halinde çalışıyor.

Yatırımcılar, Securitize tarafından ihraç edilen Avalanche ağında tokenlaştırılmış bir yan fon aracılığıyla KKR’nin sağlık bakım fonuna yatırım yapabilecekler. Şirket, tokenlaştırılmış Sağlık Hizmetleri Fonu’nun bireysel yatırımcılara daha erişilebilir bir yatırım aracı sağlayacağını umduğunu belirtiyor. KKR CFO’su ve Eş Başkanı Dan Parant konu ile ilgili:

Blockchain teknolojisi, operasyonel verimsizliklerin üstesinden gelme ve bireysel yatırımcılar için kullanım kolaylığını artırma yeteneği ile piyasaların geleceğinde önemli bir rol oynama potansiyeline sahip.

ifadelerinde bulundu.

Açıklamada dijital bir cüzdan oluşturduktan sonra Securitize’a kaydolan ve 5 milyon dolar değerinde varlığa sahip tüm nitelikli yatırımcıların fona yatırım yapabileceği belirtildi. Ayrıca yatırımcılar ihraç edilen tokenları aldıktan 1 yıl sonra Securitize tarafından yönetilen ikincil bir piyasada başka nitelikli yatırımcılara satabilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!