Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

76 Milyar Dolar Varlık Yöneten VanEck’ten Solana Raporu: Fiyat 3.200 Dolar Olabilir!

Yönetimi altında 76 milyar dolarlık varlık bulunan yatırım şirketi VanEck, Solana’ya (SOL) dair geniş çaplı bir rapor hazırladı ve 2030 yılı için fiyat tahmini yaptı.

Dev yatırım şirketi VanEck, Solana hakkında detaylı bir rapor hazırladı. Raporda, Solana’nın 2030 yılına kadar Ethererum’un ağlar üzerindeki hakimiyetine benzer bir hakimiyet elde etmesi durumunda 3.211 dolara ulaşacağı belirtildi.

2030'a Kadar Solana Değerleme Senaryoları

VanEck, yayımladığı yazıda Solana’ya övgü dolu sözler sarf ederken blockchain’in kullanıcı deneyimini iyileştirmeye kendini adamış ve büyüleyici bir proje olduğunu söyledi. Öte yandan 2030 yılı ayı piyasası ve normal durum için de fiyat tahmini yapan yatırım şirketi, ayı piyasasında 10 dolar seviyelerini normal durumda ise 335 dolar seviyelerini işaret etti.

Oldukça detaylı veriler kullanan VanEck, Solana’nın işlem başı maliyeti, blockchain’in hızı, potansiyel pazar payı ve geliştiricileri üzerinden raporu sundu.

Ethereum için de boğa hedefi veren VanEck, fiyatın 11.800 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Ayrıca blockchain pazar payından elde edilen gelirleri yakalama açısından Solana’nın Ethereum’dan daha az potansiyelli olduğu belirtildi.

Raporda, blockchainlerin diğer ağlara oranla nasıl bir pazar payı elde edeceğine yönelik tahminlerle fiyat hedefi verildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!