Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

8 Milyar Dolarlık Şirketin CEO’su Bitcoin İçin Fiyat Tahminini Açıkladı

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin’in 2021’de kırdığı fiyat rekorunu yeniden test edeceğini düşünüyor.

8,1 milyar dolarlık varlığı yöneten Galaxy’nin CEO’su, CNBC’ye verdiği röportajda, “Kısa süre içerisinde geçmişte kırılmış rekorları test edeceğimizi düşünüyorum.” dedi.

Novogratz, 69 bin dolarlık rekor seviyenin kırılması halinde fiyatın bir sonraki hedefinin 120 bin ile 150 bin dolar olabileceğini söyledi.

Galaxy, ocak ayında Invesco ile birlikte Invesco Galaxy Bitcoin ETF’sini kurdu. Geçtiğimiz günkü verilere göre fon, şimdiye dek piyasadan yaklaşık 6 bin 800 Bitcoin topladı.

Spot Bitcoin ETF’leri sayesinde geleneksel yatırımcıların “Bitcoin’e ilk kez kolay bir şekilde erişebilmeye başladığını” söyleyen Novogratz, bu fonların büyümeye devam edeceğini düşünüyor.

Novogratz, Bitcoin’in 50 bin dolar seviyelerinde bir süre daha konsolide olabileceğini ancak sonrasında yükselişe geçeceğini düşünüyor.

Galaxy CEO’su, olası bir fiyat düşüşü hakkındaki görüşlerini paylaşarak, fiyatın yasal bir zorluk ya da yatırımcıların korkmaya başlaması sebebiyle geçici olarak 42 bin ile 45 bin dolar aralığına gerileyebileceğini ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!