Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

81 Yeni Cüzdan Binance’den Bu Altcoin’i Alıyor! 31,5 Milyon Dolar Neyin Hazırlığı?

Toplamda 81 farklı cüzdan adresi sadece 5 gün içerisinde on milyonlarca dolar değerinde Chainlink (LINK) toplayarak dikkatleri üzerine topladı.

On-chain analiz platformu Lookonchain 22 Eylül günü yaptığı bir paylaşımda, LINK balinalarının dikkat çeken transferlerine yer verdi. Habere konu olan 81 adet cüzdanın 15 Eylül tarihinde oluşturulduğunu ortaya koyan veriler, bu cüzdanların 18 Eylül tarihi itibariyle kripto para borsası Binance’den yüklü miktar LINK çekmeye başladığını gözler önüne serdi.

Söz konusu adreslerin kısa süre içerisinde yaklaşık 31,58 milyon dolar değerinde 4,7 milyon LINK’i 81 cüzdana farklı miktarlarda çektiği belirtildi.

Cüzdanlar incelendiğinde “0x27…1A2b” adlı cüzdanın tek başına 1 milyon 882 bin dolar değerinde 280 bin LINK tuttuğu görülüyor. İkincilik sırasında ise “0x10…baC3” isimli bir cüzdan bulunuyor. Bu cüzdanda ise 1 milyon 981 bin dolar değerinde 250 bin adet LINK tutuluyor.

İşlemlerin kim tarafından hangi amaçla yapıldığı henüz gün yüzüne çıkmasa da bu tür bir birikimin muhtemel boğa koşusu öncesinde yapılan bir hazırlık olabileceği öne sürüldü.

CoinGecko verilerine göre son 7 gün içerisinde %10,4 değer kazanan LINK, yazım esnasında 6,78 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!