Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

9 Milyar Dolarlık Bitcoin Devi Şimdi de Altcoin Taşıyor!

İflas etmiş kripto para borsası Mt. Gox, bugün sabah saatlerinden beri yaptığı Bitcoin (BTC) ve Bitcoin Cash (BCH) açıklamalarıyla ilgili detayları paylaştı.

Arkham verilerine göre Mt. Gox’a ait bir cüzdan, bu sabah 140 binden fazla Bitcoin’i yeni bir cüzdana transfer etmeye başladı.

Güncel verilere göre bu cüzdan, aldığı Bitcoinlerin tamamını daha sonra birkaç farklı cüzdana dağıttı ve tamamen boşaltıldı.

Bitinfocharts verilerine göre Mt. Gox kayyumu, ayrıca cüzdanındaki 140 binden fazla Bitcoin Cash’in (BCH) de tamamını yeni bir cüzdana transfer etti.

Mt. Gox, 2014’te hacklendi ve 800 binden fazla Bitcoin kaybetti. Şirket, yıllar içerisinde bunların %15’ini geri alabildi. O dönemde BTC’sini kaybetmiş olan kullanıcılara Ekim 2024’e kadar geri ödeme yapılması planlanıyor.

Mt. Gox kayyumu tarafından bugün yapılan açıklamaya göre söz konusu Bitcoin ve Bitcoin Cashler farklı cüzdanlara gönderilmeye başlamışsa da kullanıcılara henüz geri ödeme yapılmaya başlanmadı. Açıklamada ayrıca borsanın hala Bitcoin ya da Bitcoin Cash satmadığı belirtildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!